Kajunia przykro mi ze to uczulenie nie chce minąć i ze zbliza sie szpital,mam nadzieje ze jestes nadal nieugięta i bardzo dzielna,a co do włosków to jasne kobieto rób wszystko co tylko sprawia ci przyjemność

;-):-)
Pati widze że ze Sławkiem czasu nie tracicie i co raz bardziej sie łączycie i jeszcze bardziej kochacie,bardzo sie ciesze naprawde należało Ci sie to kobieto!;-)
Kathhe to w takim razie miłej potańcówki zycze:-)
sylwia_27 nie przejmuj sie my wszystkie mamy lenia i nic nam sie nie chce.
larvunia kochana ty uważaj na siebie,kurcze nie ma żartów,mogłas zadzwonić po kogoś nie wracać sama kurcze.Ja czesto mam takie przerwy miedzy posiłkami albo nawet dłuższe i nie mdleje.Moze cos z ciśnieniem?Dobrze ze juz lepiej sie czujesz.
anineczka kurcze dmuchaj na te czarne chmury zeby jak najszybciej przeszły,nie lubie jak któs sie kłuci,mam nadzieje ze szybciutko sobie pojdą.
Motylinek cieszę sie ze z Twoimi pociechami jest wszystko dobrze,kurcze spore są ze tak powiem i mówisz ze walczą miedzy sobą hehe modelki:-)
Ja po małej drzemce,obiadku,deserku poczytałam co u Was,bo zaraz do pracy musze zmykac bo cos mi pracownik sie zle dzis czuje musze go pilnowac zeby nic mu sie nie stało.Buziolki wielkie dla Was kochane i miłej soboty Wam zycze.