reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Czesc wszystkim w sobotnie popoludnie:-).
Witam nowa mame;-).
Ja dzis tylko zrobilam prasowanie i na nic nie mam ochoty.
Caly dzien pada i jest zimno,nudy jak nie wiem co:-(.
Mezus oglada film ze Szwarcenegerem,a ja sie nudzeee:crazy:,chyba zabiore sie za szalik ktory robie dla corki,juz z tych nudow nie wiem za co sie mam wziasc:sorry2::baffled:

.

reklama
Hej Mamuśki:-D

Wróciłam do was po weselisku...świetnie było. Wybawiłam się ( w miarę możliwości oczywiście), chociaz widzialam że niektórych to że tańczę bulwersowało, ale ciąża to przecież nie choroba:szok::-D

hehe ja mam za tydzien wesele kuzynki i tez zamierzam potanczyc.Masz racje-ciaza to nie choroba, my tez mamy prawo sie pobawic,przeciez krzywdy dziecku nie zrobimy-kazda z nas wie najlepiej jak sie czuje i czy moze pozwolic sobie na wysilek:tak:;-)
ruudda witaj i napisz cos wiecej o sobie;-)

lilka kuruj sie biedactwo

anineczka hehe czarne chmury z powodu meza, chyba wszystkie to znamy:tak:nie przejmuj sie i postaraj sie zrelaksowac;-)
pati26 my z mezem tez chcemy sie wybrac do kina na next ale jutro wiec napisz jak bylo:-p

motylinek ciesze sie ze wszystko ok z dzidziami:tak:
ja wlasnie wrocilam z mezem ze skansenu kolo Olsztynka, wieczorem wkleje zdjatka:rofl2:
larvunia uwazaj na siebie i pamietaj zeby jesc cos przed wyjsciem na dluzej z domu!tymbardziej ze w supermarketach jest tak duszno, nic dziwnego ze zaslablas, ciaza jednak mimo wszystko oslabia nasz organizm

hm, ciekawe co u Kajuni
nie odzywa się coś:confused:

Pati dzięki za troskę :tak: ostatnio nie mam weny do pisania :no:
uczulenia ciąg dalszy ... wizyta u gina już w poniedziałek :zawstydzona/y:
dodatkowo zaczęły puchnąć mi nogi :-(
myslę, że wracam DUŻYMI krokami do szpitala :-(
w poniedziałek już umówiłam sobioe fryzjera ... strzelę se balejaż i podetnę włoski :happy2: a co ytam - przynajmniej cosik poprawi mi humorek :happy2:

Kajunia przykro mi ze to uczulenie nie chce minąć i ze zbliza sie szpital,mam nadzieje ze jestes nadal nieugięta i bardzo dzielna,a co do włosków to jasne kobieto rób wszystko co tylko sprawia ci przyjemność:-D:tak:;-):-)

Pati widze że ze Sławkiem czasu nie tracicie i co raz bardziej sie łączycie i jeszcze bardziej kochacie,bardzo sie ciesze naprawde należało Ci sie to kobieto!;-)

Kathhe to w takim razie miłej potańcówki zycze:-)

sylwia_27 nie przejmuj sie my wszystkie mamy lenia i nic nam sie nie chce.

larvunia kochana ty uważaj na siebie,kurcze nie ma żartów,mogłas zadzwonić po kogoś nie wracać sama kurcze.Ja czesto mam takie przerwy miedzy posiłkami albo nawet dłuższe i nie mdleje.Moze cos z ciśnieniem?Dobrze ze juz lepiej sie czujesz.

anineczka kurcze dmuchaj na te czarne chmury zeby jak najszybciej przeszły,nie lubie jak któs sie kłuci,mam nadzieje ze szybciutko sobie pojdą.

Motylinek cieszę sie ze z Twoimi pociechami jest wszystko dobrze,kurcze spore są ze tak powiem i mówisz ze walczą miedzy sobą hehe modelki:-)

Ja po małej drzemce,obiadku,deserku poczytałam co u Was,bo zaraz do pracy musze zmykac bo cos mi pracownik sie zle dzis czuje musze go pilnowac zeby nic mu sie nie stało.Buziolki wielkie dla Was kochane i miłej soboty Wam zycze.

Kajunia fajnie ze robisz cos dla siebie, relaks ci sie nalezy a fryzjer na pewno poprawi ci humor;-)
Women23 nie tylko ty siedzisz w sobotni wieczor przed kompem-moj maz takze:-pa ja ledwo od niego wyciagnelam laptopa zeby zobaczyc co u was:-p:rofl2: no i juz musze zmykac niestety, ehhhh moze kiedys w koncu dorobie sie swojego laptopka:wściekła/y::happy2::rofl2: milej nocki mamuski

Ja tak na chwilę. Właśnie wróciłam ze spaceru, mąż mnie wyciągnął, żebym się trochę ochłodziła, bo ostatnio stopy mnie "parzą" i chętnie bym je odrąbała.

Larvunia Ty z Twoim cukrem powinnaś bardziej niż inne mamy dbać o dietę, a to znaczy, że masz jeść regularnie. W internecie znajdziesz jakieś wskazówki, poszukaj czegoś dla Waszego dobra. Powinno się jeść nawet 6 posiłków dziennie (3 duże i 3 mniejsze), drobne przekąski można potraktować jak posiłek. A ostatni posiłek powinien być około 22. aby w nocy też był odpowiedni poziom cukru. Pewnie diabetolog powie Ci więcej, a do tego dwudziestego nie eksperymentuj ze sobą i dbaj o siebie i dziecko!!! :wściekła/y:

reklama
cześć mamusie w niedzielny (u mnie deszczowy) poranek:-)
potem wszystko nadrobie i poczytam:-) miałam gośći całe popołudnie:-) a teraz chodzę i sie śmieję z mojego męża bo nie pamieta wczorajszej imprezki do końca:rofl2: heheh biedaczek :rofl2::rofl2: odwiedził nas jego świadek ze ślubu z dziewczyna. no i nie mogło sie to skończyc zupełnie na trzeźwo :rofl2::rofl2: ehhhh Ci faceci:-) buziaki
A dziś na obiadek moi rodzice przyjeżdzają wiec też mam trochę roboty:-)

miłej niedzieli

Do góry