reklama
Imama
Fanka BB :)
Mikallo ja właśnie bardzo długi brałam femibion i może to było powodem. Nie wiem ile mały by ważył gdybym w terminie urodziła bo potrafił naprawdę dużo przybrać w ciągu tygodnia.
Millo nuba wg mnie nie widać. A dużo się tego naoglądałam na forach [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Millo nuba wg mnie nie widać. A dużo się tego naoglądałam na forach [emoji6]
kitqa
@Mikallo @Imama świetnie! Dzieki za info : ) wiec tak zrobie [emoji51] cytryna nie wpłynie na wynik ?
@Mikallo nie widze twojego suwaczka
Wiecie co przyszedł do nas kuzyn meza z dziewczyna i dwojka coreczek, normalnie skladal nam wyrazy wspolczucia ze nie udalo nam sie zrobic syna[emoji20] bardzo przykre... Ja go tam troche zbilam z tropu ze czemu? Ze przeciez jest fajnie : ) i gdy zobaczym moj usmiech zwatpil i zmienil temat. No wiecie co za ludzie...
@Mikallo nie widze twojego suwaczka
Wiecie co przyszedł do nas kuzyn meza z dziewczyna i dwojka coreczek, normalnie skladal nam wyrazy wspolczucia ze nie udalo nam sie zrobic syna[emoji20] bardzo przykre... Ja go tam troche zbilam z tropu ze czemu? Ze przeciez jest fajnie : ) i gdy zobaczym moj usmiech zwatpil i zmienil temat. No wiecie co za ludzie...

Hey dziewczyny, sasiadka moja sprzedala mi dzis takie info odnosnie wypicia tej okropnej slodkiej zawisiny do testu na glukoze (ide w pon[emoji849]) a mianowicie powiedziała ze mozna wcisnac pol cytryny! I wtedy to wypic. Ona tak zrobila, komus tak powiedzial lekarz. Czy to prawda ? Slyszeliscie o tym sposobie ?
Teraz Kotek to możesz już gotowa glukozę cytrynowa kupić [emoji6]

Mikallo
@kitqa. no poprostu szok! Dobrze zrobiłaś. Ludzie to jednak nie mają wyobraźni. Wiem, że u mnie też tak bedzie ale wszyscy co mnie znają to wiedzą, że im takie teksty nie przejdą na sucho, wiec się w jezyk raczej będą gryźć. No cóż zobaczymy
Wydaje mi sie, że zazwyczaj tak gadają osoby niespelnione w tej kwestii.
kitqa
Teraz Kotek to możesz już gotowa glukozę cytrynowa kupić [emoji6]
![]()
O ja! Ale ze co? Sorry ale naprawdę nic nie wiem. Moge kupic w aptece i kazac pielegniarce mi to przygotowac ?
Czy wy tez to swinstwo piłyście takie mega gorace? Bo ja to sie prawie poparzylam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mikallo
@kitqa zapytaj się lekarza
suplementów dla kobiet w ciąży jest mnóstwo, wydaje mi się, że jak dzidzia przybiera Ci prawidłowo to nie ma co zmieniać witamin
Zmiany też nie są dobre.
Ja biorę juz druga ciąże prnatal classic sasiadka pregne dha
@Millo ja tez nie widzę nuba ale rokuje po ksztalcie czaszki jednak specjalistą nie jestem a metoda ta nie zawsze sie sprawdza
Ja biorę juz druga ciąże prnatal classic sasiadka pregne dha
@Millo ja tez nie widzę nuba ale rokuje po ksztalcie czaszki jednak specjalistą nie jestem a metoda ta nie zawsze sie sprawdza
Podziel się: