reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
O to to mam to samo. Od trzech dni jestem dosc aktywna i wracam pieszo po kilka km. Poza zmeczeniem delikatnym nic nie boli. Posiedze przed kompem godzine i umieram z bolu. Pracujace mamy, na zwolnienie iddzcie, szkoda kregoslupa i dziecka. Korzystac z przywilejow, pracujecie, placicie podatki. Takie co nic nie robia korzystaja jedynie z zasilkow i wyciagaja rece do panstwa ;) nalezy sie Wam troche odpoczynku w tym wyjatkowym stanie.

Ja też mogę chodzić i chodzę na długie spacery co drugi dzień. A siedzenie męczy mnie o wiele bardziej.
Ale na zwolnienie jeszcze poczekam, bo daję radę, a kasa się przyda (w Irlandii zwolnienie się finansowo nie opłaca)

reklama
Asos Maternity lub zwykły.
Maja przepiękne sukienki. W promocji kupisz sukienkę do 100zl z przesyłka gratis czy tam do 20 euro. Sprawdź online czy do ciebie wysyłają.
Naprawdę gorąco ci polecam.

Polecam tez sprawdzić New Look online

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

Dzięki, popatrzę, nigdy z Asosa nic nie kupiłam.

Dzięki, popatrzę, nigdy z Asosa nic nie kupiłam.

Najlepiej patrzeć na te wyprzedażowe.
Możesz kupić sukienkę nawet za 9f taka do noszenia na codzień lub do karmienia piersią. I jeśli ci nie pasuje normalnie zwracasz na ich koszt.
Tylko nie wiem czy maja wysyłkę do Irlandii.

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

Najlepiej patrzeć na te wyprzedażowe.
Możesz kupić sukienkę nawet za 9f taka do noszenia na codzień lub do karmienia piersią. I jeśli ci nie pasuje normalnie zwracasz na ich koszt.
Tylko nie wiem czy maja wysyłkę do Irlandii.

[emoji593]Gabriel

Właśnie zerknęłam, wysyłają za £2 albo za darmo powyżej zakupów £18.50 [emoji846]

A wybór rzeczywiście duży!

Asos ma przepiękne sukienki! Ciążowe też!

Ja kupowałam swego czasu w Tatuum, a teraz na wrześniowe wesele mam kieckę z zeszłego roku z wyprzedaży, leżała z metką i przypomniałam sobie o niej ;-) krój podobny do tej jak u @kass.es a kolor ma taki szaro- błękitny, może gołębi. Z przodu ma jakby kryształki co jakiś czas. Kupiona w Mohito.

Widziałam ładne takie luźniejsze sukienki w Makalu i maja wyprzedaże, byłam w poniedziałek. Możecie zerknąć też online. Ładne sukienki ma też Rabarbar, Bialcon, Cotton Club.

Ja jeszcze kupowałam ostatnio dwie fajne w Peek&Cloppenburg :-)

Przyszła moja paczka dla bobusia, ostatnio bez problemu wstawiłam zdjęcie a dziś już muszę komibnować. Kupiłam też tą poduchę. Spora jest ;-) Mam nadzieje, że pomoże.

Właśnie słucham Trójki, że co 50 min pracy przy komputerze kobiecie w ciąży przysługuje 15 min przerwy.
Muszę poszukać czy cokolwiek na ten temat mówią ustawy irlandzkie.

hej dziewczyny,

ja jestem dzisiaj po wizycie u gina i niestety okazało się, że mam nisko ułożone łożysko :( czy któraś z Was jest lub była może w podobnej sytuacji?
co prawda szyjka się nie skraca, z dzieckiem też wszystko dobrze i w większości podobno to łożysko się podnosi, ale mimo wszystko jakiś niepokój jest. Tak czy inaczej staram się być dobrej myśli.
Ze względu też na te moje wszystkie bóle i kłucia brzucha mam brać 3x dziennie nospe, probiotyk i jak najwięcej odpoczywać.

Widziałam, że pisałyście o poduchach do spania. Mi się w sumie nawet przed ciążą najlepiej spało na lewym boku i teraz też jest w miarę dobrze, ale tak się wałsnie zastanawiam nad takim zakupem. Czy któraś z Was może doradzić, który kształt najlepiej wybrać? chyba najbardziej popularne to C i J
Ja mam. Mi gin powiedzial ze jeszcze jest czas zeby sie podnioslo.

reklama
@Malgosia87 mam ten Sam dylemat lozeczkowy chociaz to zalezy ile masz miejsca w domu. Ja na pewno kupuje - next to me przystawke I koszyk Mojzesza odbieram w piatek a bedzie stalo a dole. Wydaje mi sie ze dzidzi wcale nie bedzie poczatkowo w osobnym lozeczku chociaz chce bardzo kupic komode z przewijakiem na gore.

@AnnieQ. mam od wczoraj ten Sam problem ze wzdetym brzuchem i naprawde napietym choc Ty biedna w gorszej sytuacji bo w pracy a ja na wolnym w domu.... tez bym miala problem z wysiedzeniem przed kompem... mi to sie snilo ze wrocilam do pracy I nawet nie w polowie dnia w moim snie juz nie moglam wysiedziec z bolu I myslalam jak zerwac sie do domu I co ja najlepszego zrobilam wracajac.
Mam zwolnienie do 10 wrzesnia I mam nadzieje ze mi je przedluza.....

A co wzdetego brzucha to pewnie sama troche szkodzi swoja dieta bo wczoraj bylismy na obiadokolacji w indyjskiej restauracji na curry i wyszlam pelna jak bak a dzis robie golabki wiec kurcze tez nie najlepiej.... musze wiecej jesc produktow bogatych w blonnik

ASOS maternity sukienki faktycznie sliczne I bardzo wyjsciowe:)

Do góry