G
gość 5
Gość
Super! To jesteś ustawionaNo więc przyszły mi takie jeszcze "duperelki" już na cieplejsze dni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A spodnie brałaś na rozmiar, który masz teraz? To moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to się rośnie oprócz brzucha i piersi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Super! To jesteś ustawionaNo więc przyszły mi takie jeszcze "duperelki" już na cieplejsze dni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A czy nie jest tak, że urlop niewykorzystany zostaje wypłacony? Opłaca sie rezygnować z chorobowego?
Rozumiem, to rzeczywiście zmienia postać rzeczyHej @angelka90
Wiesz ja mieszkam w UK I tutaj tylko dlatego ze pracuje w panstwowym urzedzie drugi rok nalezy mi sie 2 miesiace pelno platnego I 2 miesiace pol a potem tylko groszowe chorobowe wiec gdyby zaplacili mi na koncu przed macierzyskim za urlop to bylabym do przodu finansowo. Za to kolejny urlop uzbiera sie po macierzynskim do wykorzystania. Tylko nie wiem wlasnie czy tak mozna w ciagu wziac jedno I drugie. Jestem na chorobowym of konca maja....
Iza wpiszesz się do kalendarza?Staram się leżeć na lewym, ale mi niewygodnie. Jak się budzę to zawsze na placach i jest błogo myślę o poduszce ciazowej. Ma któraś z Was? Warto kupić?
Wzięłam taki rozmiar który noszę terazSuper! To jesteś ustawiona. Ekstra ta sukienka szara
A spodnie brałaś na rozmiar, który masz teraz? To moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to się rośnie oprócz brzucha i piersi. Wiadomo, że to kwestia indywidualna ale boję się, że nakupuję spodni dobrych na mnie w tym momencie a za dwa miesiące trzeba będzie mieć większe bo mi tyłek urośnie
. Bierze się na zapas wiekszy rozmiar czy nie?
Werka zapraszam do naszego kalendarza [emoji6] Link do: Kalendarz Styczniowki2018I ja! Kurcze na samym poczatku ciąży znalazłam Wasze forum potem zgubiłam, na szczęście w końcu odszukałam (zmyliła mnie trochę inna szata graficzna).
Witam serdecznie! Czekam na swoje pierwsze dzieciątkona świat ma przyjść 27.01[emoji173]️ 14.09 mam usg połówkowe i trochę się obawiam bo u nas zarówno z mojej strony jak i taty jest ryzyko obciążeń chorób genetycznych... narazie wszystko jest dobrze, wyniki w normie prócz żelaza i bakterii, ale taki moj urok
![]()
Czy macie już wybrane imiona dla swoich Skarbów? Bo ja nadal nie, a nie zanosi się żebyśmy w najbliższym czasie się zdecydowali
Link do: Kalendarz Styczniowki2018 wpiszesz się?[emoji6]Połówkowe 7 września, termin 25 (z usg). Kurcze, to ci się udao, jak dojrzał coś lekarz w 12 t.c.! Mi Pani dr powiedziała, że dziecko jest BARDZO ruchliwe i cud, że w ogóle się udało wszystko pomierzyć![]()