Kruszynka123
Fanka BB :)
aż tylebrałam wiesiołka bo ze śluzem u mnie licho było. I plembiczki poczekały na jajco cztery, piec dni![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aż tylebrałam wiesiołka bo ze śluzem u mnie licho było. I plembiczki poczekały na jajco cztery, piec dni![]()
![]()
Sanzak ah No ja to serio zamieszana jestem. Już kupiłam sobie dzisiaj fartuszek bo ciagle się czymś pobrudze, wyleje [emoji23] zawsze tak w ciąży mam. Z myśleniem u mnie tez coraz ciężej hehe.
I jeśli chodzi o metody na dziewczynkę to tak napewno są one dużo związane z obniżeniem płodności. A gwarancji powodzenia nie ma.
A mąż ma braci? Przewaga w rodzinie chłopców? Bo u mnie Np same chłopki, tylko bratowej udała się córka po 3 synach. Także ja wiedziałam ze u mnie ciężko będzie z córeczka wiec coś tak próbowałam pozmieniać.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom