reklama
Dziewczynki kochane napiszcie proszę jak stosować wiesiołka i siemię na lepszy śluz. U mnie jakoś z tym kiepsko.
Wiesiołka brałam 1 tabl dziennie do spodziewanej owu, już w pierwszym (i ostatnim) cyklu mi śluz mega poprawił.

PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Ja nie powiem ze nie ale stresuje się ta wizyta chociaż z drugiej strony chyba wole wiedzieć niż tyle czasu się łudzić ze a nuz lekarz się pomylił
Andzelisia jak tam po wizycie?

Imama
Przyszłamama kciuki za ta upragniona córeczkę. Tak jak piszesz lepiej wiedzieć niż co chwile kombinować. Napewno w środę już się dowiesz.
Andzelisia dzisiaj miałaś wizytę czy jutro dopiero?
Sanzak doczytałam ze jednak @ przyszła. Jak nie stosujesz to postaraj się może zaraz po starankach poleżeć przynajmniej godzinkę (najlepiej cała noc) na brzuchu. Podobno to dużo daje. I niech mąż tez unika ciepłych kąpieli/prysznicu przed staraniami żeby nie zmniejszać ilości plemników
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Andzelisia dzisiaj miałaś wizytę czy jutro dopiero?
Sanzak doczytałam ze jednak @ przyszła. Jak nie stosujesz to postaraj się może zaraz po starankach poleżeć przynajmniej godzinkę (najlepiej cała noc) na brzuchu. Podobno to dużo daje. I niech mąż tez unika ciepłych kąpieli/prysznicu przed staraniami żeby nie zmniejszać ilości plemników
andzelisia
Jutro mam wizyte :-)Ja nie powiem ze nie ale stresuje się ta wizyta chociaż z drugiej strony chyba wole wiedzieć niż tyle czasu się łudzić ze a nuz lekarz się pomylił
PrzyszłaMama87
Imama tak ta niepewność to najgorsze co może być
Andzelisia w takim razie kciuki za jutrzejsza wizytę
️
️
️

Andzelisia w takim razie kciuki za jutrzejsza wizytę

reklama
Imama
Sanzak ah No ja to serio zamieszana jestem. Już kupiłam sobie dzisiaj fartuszek bo ciagle się czymś pobrudze, wyleje [emoji23] zawsze tak w ciąży mam. Z myśleniem u mnie tez coraz ciężej hehe.
I jeśli chodzi o metody na dziewczynkę to tak napewno są one dużo związane z obniżeniem płodności. A gwarancji powodzenia nie ma.
A mąż ma braci? Przewaga w rodzinie chłopców? Bo u mnie Np same chłopki, tylko bratowej udała się córka po 3 synach. Także ja wiedziałam ze u mnie ciężko będzie z córeczka wiec coś tak próbowałam pozmieniać.
I jeśli chodzi o metody na dziewczynkę to tak napewno są one dużo związane z obniżeniem płodności. A gwarancji powodzenia nie ma.
A mąż ma braci? Przewaga w rodzinie chłopców? Bo u mnie Np same chłopki, tylko bratowej udała się córka po 3 synach. Także ja wiedziałam ze u mnie ciężko będzie z córeczka wiec coś tak próbowałam pozmieniać.
Podziel się: