reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Kajunia
Ja sie boje isc do szpitala ze wzgledu na to , ze nie mam z kim Viki zostawic:no:
Mam nadzieje, ze uda mi sie uniknac... A dla Ciebie to w sumie moze i lepiej, tylko pewnie zanudzic sie mozna. Musisz sobie jakiegos laptopa zalatwic;-) i duzo ksiazek do czytania:tak:

reklama
Cześć Dziewczynki,

Jagoda trzymam kciuki, aby sprawa z szyjką nie była poważna i skończyła się tak dobrze jak u Misi.

Women ciekawe jak tam po usg, koniecznie podziel się wrażeniami :-)

Larvunia współczuje diety, to chyba taki przedbieg do karmienia piersią, gdzie dietka też musi być wyważona ;-)

Lilka, jeszcze się z Tobą nie przywitałam po powrocie :-)- życzę duuuuużo cierpliwości w załatwianiu wszystkich spraw.

Ladina my też jeszcze nie wybraliśmy imienia i najlepsze jest to, że nic nam się tak na 100% nie podoba. Ehh, z imieniem dla dziewczynki nie byłoby problemu.

A mnie dziś w nocy tak wszystko pobolewało, wszystko tzn cały brzuch i okolice. Czy Wam też ciężko przewracać się z boku na bok? Bo ja robię to pewnymi etapami, po każdym odpoczywając i stękając :wściekła/y:No cóż, ale słodki ten ciężar i wcale mi się nie śpieszy do porodu:rofl2:;-):-):-):-) Choć z drugiej strony chciałabym już dorwać tego kochanego mieszkańca mojego brzuszka:-D:happy2:

Malinois ja też mam problemy z przewracaniem się. Wszystko mnie rwie, powiem szczerze, ze już mam trochę dosyć. Mam wrażenie, ze ten brzuch jest taki ciężki, ale w końcu czemu się dziwić, w końcu mieszka tam mały ludź;-)

Jagoda napisz jak tylko będziesz coś wiedzieć. Mam nadzieję, ze nic poważnego się nie dzieje...

Ladina mi też się wydaje ze wszystkiemu winne są "przytulanki", gin mimo skróconej szyjki nie zabroniła, ale teraz już trzeba uważać. Z tego co pamietam to jesteśmy w podobnej sytuacji z naszymi połówkami, tzn. im na tym teraz bardziej zależy:-D

Oj Malinois ciężko już nam ciężko... Ja momentami tak mężusiowi marudze jak stara zgryźliwa baba, jak on ze mną wytrzymuje to nie wiem:-D Ja mam ostatnio w nocy problemy ze skurczem łydek, boli jak cholera:crazy::sick:

Jagoda juz widziałam:-) Wózeczek super. Bardzo mi się podoba:-)

Co do przytulanek ja mam zakaz... w sumie teraz mi nie zależy aż tak bardzo, bo meza i tak nie ma w domu do września, gorzej jak wróci... A moze ta szyjka wreszcie wróci do normy:-)

Kajunia
Ja sie boje isc do szpitala ze wzgledu na to , ze nie mam z kim Viki zostawic:no:
Mam nadzieje, ze uda mi sie uniknac... A dla Ciebie to w sumie moze i lepiej, tylko pewnie zanudzic sie mozna. Musisz sobie jakiegos laptopa zalatwic;-) i duzo ksiazek do czytania:tak:

Ladina mam nadzieję, że chociaż Ty unikniesz szpitala :crazy: laptopa mam (tylko mąż zabieraz go w delegację) oczywiście jak będę w szpitalu laptop będzie mój :happy2: no tylko jeszcze Iplusa będzie trzeba skombinować :crazy: no i na każdej sali jest telewizor (tylko szkoda, że płatny:angry:)

malinos
no wlasnie nam tez zadne imie sie jakos na 100% nie podoba a dla dziewczynki tez bysmy mieli bez problemu;-)
A o przewracaniu sie z boku na bok to ja juz wogole sie nie wypowiem:baffled:

Jagoda
no to bardzo prawdopodobne, ze to od przytulanek;-) :-p

reklama
dziewczyny mam newsy od women..
synuś zdrowiutki
ma 6 cm stópkę:tak::-)
jest odpowiednio duży do wieku ciąży
Monia pożniej sama wszystko napisze
ale teraz musiała po towar do kebebów jechać:-):-):-)

ja też mam w nocy problemy z przewracaniem się na bok
ciężko mi i stękam jak stara baba:rofl2:
już bym chciała mieć dzidziusia przy sobie:-):-):-)

co do imienia to też mamy niezłe jazdy
na nic nie możemy się zdecydować
już nawet doszlo do tego
że się babek z wózkami na ulicy pytam jak ma dziecko na imię:happy2::rofl2::no::-p:zawstydzona/y::sorry2:

Do góry