Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
możliwe Kochana,możliwe;-)Pati
chyba niemozliwe 6 cm stopke![]()
toz to jakis gigant
A mnie sie coraz bardziej ten Twoj Natan podobaSama myslalam nad Maxem, ale juz mi przeszlo;-)

:-(o jeju wskoczyłam w ósme okienko:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Pati generalnie powiem Ci tak, że ja chciałam jednego synka nazwać Nikodemstrasznie podoba mi się to imię
niestety mój mężuś się nie zgodził
a Max kojarzy mi się z psem ... mamy w klatce pieska Maxa
Pati GRATULUJĘ 8 miesiąca ciąży![]()

dobry sposób! Chociaz słyszałam nawet o chodzeniu po cmentarzach i szukaniu imienia
:sick: Ja mam nadzieje ze moja Blaneczka nie zmieni płci 31.08 na usg bo nie mam żadnego typu na imię dla chlopca. Podobają mi się troszkę Beniamin i Bruno ale mąż nie chce słyszeć o żadnym z nich

kurde nie wpadłabym na to żeby się po cmentarzu przejśćPati uśmiałam się z tym pytaniem kobiet na ulicy o imiędobry sposób! Chociaz słyszałam nawet o chodzeniu po cmentarzach i szukaniu imienia
:sick: Ja mam nadzieje ze moja Blaneczka nie zmieni płci 31.08 na usg bo nie mam żadnego typu na imię dla chlopca. Podobają mi się troszkę Beniamin i Bruno ale mąż nie chce słyszeć o żadnym z nich
![]()