• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu goszczaca
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
U mnie tez juz wszystko w porządku. Malenstwo rosnie 24.08 mialo 6.78 cm:) mialam juz usg genetyczne jest ok ale jeszcze badanie z krwi mi zalecil:) za tydzien bede miala wynik:)

U mnie tez juz wszystko w porządku. Malenstwo rosnie 24.08 mialo 6.78 cm:) mialam juz usg genetyczne jest ok ale jeszcze badanie z krwi mi zalecil:) za tydzien bede miala wynik:)
No to super!!!! I na kiedy masz termin??? No i oczywiście jak samopoczucie??? A płeć już poznałaś?? Sorki za 100pytan do[emoji12][emoji12][emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Termin przypada mi na 6 marca, ale lekarz jest za tym zeby bylo drugie cc, chyba ze go zaskocze:) plci jeszcze nie poznalam, mam nadzieje ze 4 wrzesnia poznam:) a ty juz znasz?

Termin przypada mi na 6 marca, ale lekarz jest za tym zeby bylo drugie cc, chyba ze go zaskocze:) plci jeszcze nie poznalam, mam nadzieje ze 4 wrzesnia poznam:) a ty juz znasz?
Niestety też jeszcze nie znam. Na ostatniej wizycie maleństwo leżało na boczku i nie chciało się pokazać. Następna wizytę mam 13.09 i liczę, że wtedy się dowiem będzie to już 16t0d. A dzisiaj u Ciebie który to już jest t i d??

reklama
Niestety też jeszcze nie znam. Na ostatniej wizycie maleństwo leżało na boczku i nie chciało się pokazać. Następna wizytę mam 13.09 i liczę, że wtedy się dowiem będzie to już 16t0d. A dzisiaj u Ciebie który to już jest t i d??

Juz 12t5d:) zlecialo i to dosc szybko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry