reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mozesz poczekac do rana ale wg mnie teraz tez by wyszedl. A co do poronienia to ja niestety to przerabialam.... i powiem Ci że lepiej wiedziec wczesniej. Jak juz wiesz ze jestes w ciazy to bardziej na siebie uwazasz i zawsze mozesz isc do lekarza, a teraz tylko siedzisz i sie zastanawiasz co to moze byc !

reklama
Dorota, moja koleżanka kiedyś tak testowała. Po 2 min była jedna krecha, więc zaczęli świętować z facetem. I nagle po kolejnym piwku wzięła ten teścik jeszcze raz do ręki, a tam II. Ale chyba nie żałuje, bo teraz ma super córcię.

Camy ale bym chciała!!! Ale mi poprawiłś nastrój. Rozmarzyłam się. Ale pomimo, iż parę dni temu miałam przeczucie, że tym razem się uda, to teraz nie opuszcza mnie przeczucie, że to jeszcze nie tym razem. Poczekamy, zobaczymy. Co będzie to będzie. Ja tym razem się udało, to super, a jak nie, to uda się następnym, albo jeszcze następnym. :-)
Zapomniałam dodać, że w przypadku mojej koleżanki to była wpadka.

reklama
Do góry