Oj tam to ja Was przebije - rocznik '80
Tydzien już leżę w szpitalu i powoli mam dość, termin cesarki jeszcze nie ustalony, najpierw chcieli ja zrobić w 36 tc potem stwierdzili że poczekamy do 37 tc. Leżę i nie wiem co i kiedy mnie czeka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ta bezczynność i niewiedza są najgorsze. Ale pomysl, ze to juz naprawdę niedlugo i bedziesz tulić swoje Skarby [emoji7] [emoji10]Oj tam to ja Was przebije - rocznik '80Tydzien już leżę w szpitalu i powoli mam dość, termin cesarki jeszcze nie ustalony, najpierw chcieli ja zrobić w 36 tc potem stwierdzili że poczekamy do 37 tc. Leżę i nie wiem co i kiedy mnie czeka
![]()
Ja chyba z Was jestem najmłodszarocznik 92
nadal mam lekkie plamienie, wczoraj w szpitalu nic konkretnego nie powiedzieli oprócz tego że dzieci się dobrze rozwijają. Od czwartku chodziłam zdenerwowana a teraz po wczorajszej wizycie jestem spokojniejsza ale nadal martwi mnie to plamienie
dziewczyny, a dlaczego szyjka ok 3cm jest krótka w ciązy bliźniaczej? zaskoczyła mnie ta wiadomość, moja szyjka ma ok 3.5 a to dopiero 14tydzien... mówiłam Wam lekarka jakie mogą być zagrozenia w związku z taką szyjką?
Mi lekarz mówił, że jak jest za krótka szyjka to jest zagrożenie przedwczesnego porodu. I wtedy jest nakaz leżenia i często zakładają np specjalne szwy w szpitalu na szyjkę, żeby dalej się nie skracała. 3,5 jest ok, ważne żeby nie zaczęła się skracać dużo,tak go zrozumiałam.dziewczyny, a dlaczego szyjka ok 3cm jest krótka w ciązy bliźniaczej? zaskoczyła mnie ta wiadomość, moja szyjka ma ok 3.5 a to dopiero 14tydzien... mówiłam Wam lekarka jakie mogą być zagrozenia w związku z taką szyjką?
Ja tez 92Ja chyba z Was jestem najmłodszarocznik 92
nadal mam lekkie plamienie, wczoraj w szpitalu nic konkretnego nie powiedzieli oprócz tego że dzieci się dobrze rozwijają. Od czwartku chodziłam zdenerwowana a teraz po wczorajszej wizycie jestem spokojniejsza ale nadal martwi mnie to plamienie