kredka82
Fanka BB :)
To Cie mialo pocieszyc bo z tych trzech jedna plywa w brzuszku[emoji6]Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Cie mialo pocieszyc bo z tych trzech jedna plywa w brzuszku[emoji6]Trzymam kciuki
Chodakowska moze sobie jeszcze odpusc kochana bo ona kladzie duuuuzy nacisk na miesnie brzucha... wstrzymaj sie chociaz do @ - po co ma ci sie zrobic jakis syf w macicy... moze na poczatek zacznij od szybkich spacerow - tak 3-5km jakbys spieszyla sie na autobusAch...myślałam że u Ciebie sucho i chciałam dodac otuchy ☺ Objawów się nie doszukuj bo u każdej są inne i tylko się będziesz niepotrzebnie stresować.
A moje wczorajsze plany na ogródek wzięły w łeb, bo same sprzątanie kuchni przyprawiło mnie o dość mocne bóle podbrzusza dlatego teraz przeważnie leżę...niech się goi.
A że na kolejną stymulację będę musiała trochę poczekać, postanowiłam nie marnować tego czasu i...się trochę odchudzić☺
Właśnie robię listę zakupów i od poniedziałku zaczynam wyzwanie z E. CH. ☺
Kochana nawet nie wiesz jak bardzo dodajesz skrzydełTo Cie mialo pocieszyc bo z tych trzech jedna plywa w brzuszku[emoji6]
Ja to mało odważna, nigdy nie robiłam szybciej niż lekarz mówił, a wiec dwa dni szybciej to w moim przypadku już szaleństwoA tam, za szybko ble ble ble - jakbym ja tamtym razem poszla w wyznaczonym terminie to bym nawet nie wiedziala ze kropek cos walczyl. A tak to porobilam jakies badania, dostalam wiecej lekow i swiadomosc tego ze cos sie dzialo tez dodaje mi otuchy. Teraz tez mi kazal isc 10dpt ale ide 7, a Bog mi swiadkiem ze jakby jutro nie byla nd to bym juz nawet jutro poszlawgl to mi chodzilo po glowie zeby dzisiaj isc ale nie dosc ze troche faktycznie moglabym sie niepitrzebnie stresowac to - to co w tym tygodniu - kto by mi kazal wstac haha
dzisiaj mi nawet sniadanie przyszlo do lozka
![]()
Ja sie na razie troche tylko niecierpliwie ale nie mysle negatywnie ani sie nie zalamuje - bedzie co ma byc, jak bedzie dupa to sie wtedy bede martwic. Na razie tylko martwie sie tym ze ten czas sie tak wleczeJa to mało odważna, nigdy nie robiłam szybciej niż lekarz mówił, a wiec dwa dni szybciej to w moim przypadku już szaleństwoBoże obyście miały racje bo już sie przestraszyłam...
No to już nie wiem... Miałam mieć długi nawet wzięłam dwa opakowania antyków przed stymulacja. Potem stwierdził że przy moim AMH to zły pomysł i dał krótki od 2 dc a w 10dc była punkcja.
Ja się na tym nie znam i zaufałam lekarzowi...
Transferu oczywiście teraz nie mam
Cały czas jestem myślami z moją 3.
Mi pobrali tylko 4 z czego jedna od razu odpadla. Trzy sie zaplodnily ale dwie wytrwaly do blastki. Obie podane. Jedna ma pieknie bijace serduszko a druga sie wchlania bo lekarz okreslil ja jako syndrom zanikajacego blizniaka bo jest drugi pusty pecherzyk w ktorym nigdy na usg nie widzielusmy zarodka.Kochana nawet nie wiesz jak bardzo dodajesz skrzydeł
Miałaś transfer od razu po punkcji ? Ja mam odroczony... A pozostała 2 została założona?
A jak długo przed trzeba to brać? Może bym spróbowała gdzieś zakupić przez internet? ;-)
To Cie mialo pocieszyc bo z tych trzech jedna plywa w brzuszku[emoji6]
Dziasia mi 6dpt sikacz juz wyszedl i to nie z porannego moczu i 7dpt na bete pojechalam wiec jak masz to siknijJa sie na razie troche tylko niecierpliwie ale nie mysle negatywnie ani sie nie zalamuje - bedzie co ma byc, jak bedzie dupa to sie wtedy bede martwic. Na razie tylko martwie sie tym ze ten czas sie tak wlecze![]()