reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ach...myślałam że u Ciebie sucho i chciałam dodac otuchy ☺ Objawów się nie doszukuj bo u każdej są inne i tylko się będziesz niepotrzebnie stresować.
A moje wczorajsze plany na ogródek wzięły w łeb, bo same sprzątanie kuchni przyprawiło mnie o dość mocne bóle podbrzusza dlatego teraz przeważnie leżę...niech się goi.
A że na kolejną stymulację będę musiała trochę poczekać, postanowiłam nie marnować tego czasu i...się trochę odchudzić☺
Właśnie robię listę zakupów i od poniedziałku zaczynam wyzwanie z E. CH. ☺
Chodakowska moze sobie jeszcze odpusc kochana bo ona kladzie duuuuzy nacisk na miesnie brzucha... wstrzymaj sie chociaz do @ - po co ma ci sie zrobic jakis syf w macicy... moze na poczatek zacznij od szybkich spacerow - tak 3-5km jakbys spieszyla sie na autobus :)
Staram sie nie doszukiwac ale wez tu nie mysl:)

A tam, za szybko ble ble ble - jakbym ja tamtym razem poszla w wyznaczonym terminie to bym nawet nie wiedziala ze kropek cos walczyl. A tak to porobilam jakies badania, dostalam wiecej lekow i swiadomosc tego ze cos sie dzialo tez dodaje mi otuchy. Teraz tez mi kazal isc 10dpt ale ide 7, a Bog mi swiadkiem ze jakby jutro nie byla nd to bym juz nawet jutro poszla :p wgl to mi chodzilo po glowie zeby dzisiaj isc ale nie dosc ze troche faktycznie moglabym sie niepitrzebnie stresowac to - to co w tym tygodniu - kto by mi kazal wstac haha :) dzisiaj mi nawet sniadanie przyszlo do lozka :)
Ja to mało odważna, nigdy nie robiłam szybciej niż lekarz mówił, a wiec dwa dni szybciej to w moim przypadku już szaleństwo :D Boże obyście miały racje bo już sie przestraszyłam...

Ja to mało odważna, nigdy nie robiłam szybciej niż lekarz mówił, a wiec dwa dni szybciej to w moim przypadku już szaleństwo :D Boże obyście miały racje bo już sie przestraszyłam...
Ja sie na razie troche tylko niecierpliwie ale nie mysle negatywnie ani sie nie zalamuje - bedzie co ma byc, jak bedzie dupa to sie wtedy bede martwic. Na razie tylko martwie sie tym ze ten czas sie tak wlecze:)

No to już nie wiem... Miałam mieć długi nawet wzięłam dwa opakowania antyków przed stymulacja. Potem stwierdził że przy moim AMH to zły pomysł i dał krótki od 2 dc a w 10dc była punkcja.
Ja się na tym nie znam i zaufałam lekarzowi...
Transferu oczywiście teraz nie mam :(
Cały czas jestem myślami z moją 3.

Sylwia,
nie chcialam cie do reszty zalamywac,tylko staram ci sie wytlumaczyc o co lata w tym wszystkim.Wlasnie przy twoim AMH dlugi bym najlepszam pomyslem i zaczynam rozumiec dlaczego tak a nie inaczej tak zrobil.Postanowil isc na ilosc a nie na jakosc.Stymulacje mozna i 3 tyg robic,zakonczyl ja po 8 dniach bo widzial co sie dzieje,wystraszyl sie hiperki i dlatego ja tak szybko zakonczyl. To ze transferu nie masz ,to dobrze,twoj organizm oczysci sie z hormonow ,ty sie uspokoisz i predzej cos z tego bedzie ,niz gdybys miala go miec teraz. Duzo dziewczyn tutaj tak mialo i co ? piekna ciaza i dzieci sa na swiecie:) Nie ma juz co gdybac,mleko sie rozlalo:( wysylaj wszystkie dobre mysli do swoich dzieciaczkow. Trojka to tez dobry wynik:):):)

Kochana nawet nie wiesz jak bardzo dodajesz skrzydeł :)
Miałaś transfer od razu po punkcji ? Ja mam odroczony... A pozostała 2 została założona?
Mi pobrali tylko 4 z czego jedna od razu odpadla. Trzy sie zaplodnily ale dwie wytrwaly do blastki. Obie podane. Jedna ma pieknie bijace serduszko a druga sie wchlania bo lekarz okreslil ja jako syndrom zanikajacego blizniaka bo jest drugi pusty pecherzyk w ktorym nigdy na usg nie widzielusmy zarodka.

reklama
Ja sie na razie troche tylko niecierpliwie ale nie mysle negatywnie ani sie nie zalamuje - bedzie co ma byc, jak bedzie dupa to sie wtedy bede martwic. Na razie tylko martwie sie tym ze ten czas sie tak wlecze:)
Dziasia mi 6dpt sikacz juz wyszedl i to nie z porannego moczu i 7dpt na bete pojechalam wiec jak masz to siknij

Do góry