Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PCO, ja mam AMH 11 więc z dawkami leków trzeba bardzo uważać, zresztą 15 komórek to dobry wynik pytanie tylko dlaczego tylko 3 były dojrzałe....

Mam PCOA czy ty przypadkiem PCO nie masz? bo twoje AMH ,ilosc komorek i efekt koncowy ,troche na to wskazujanie wiem,tak tylko gdybam.
Mówił że przy moim AMH długi będzie niebezpieczny...Dziwne ze przy pco lekarz nie zalecil dlugiego protokolu... wtedy ponoc jest szansa na lepsze komorki... @gosia321 tez moze miec racje, ze jeden dzien dluzej stymulacji i mogloby byc wiecej dojrzalych... no ale teraz nie ma co gdybac, mysle ze te 3 dadza rade, zwlaszcza ze macie super nasienieu nas z dobrym nasieniem mielismy 100% blastek
![]()
Mówił że przy moim AMH długi będzie niebezpieczny...
Moze implantacja byla wczoraj a dzis sie macica oczyszczaChyba u mnie po wszystkim dzis 4dpt a ja przy wkładaniu luteiny, robie to palcem mam już luteine zabarwioną na różowo...![]()
Ja tez mialam tylko 3 komorki dobreDzwonił embriolog z 15 pobranych komórek tylko 3 są dojrzałe... Masakra jestem przerażona...
Któraś z Was też tak miała???
Szłam protokołem krótkim z antagonista , po 6 zastrzykow menopur 75 i gonal 75
AMH 11
Nie wiadomo co jest tego przyczyną...nie robiłam dodatkowych badań...![]()
To mnie nie pocieszylas
Jak sie dzisiaj czujesz?![]()
Nie bo u mnie to za szybko na bete lekarz kazal 8.09 robic a i tak chce iść 6 chyba że nie będzie po co. Już się martwie...Moze implantacja byla wczoraj a dzis sie macica oczyszczaalbo cie podraznila - po luteinie czesto tu dziewczyny pisza o plamieniach przy podraznieniu... u mnie znowu biel vizira i tez sie martwie ze mogly sienie zaimplantowac. Chodz ze mna w pon na bete
bedziemy razem paznokcie gryzly
![]()
Przecież to może być implantacja[emoji5]Chyba u mnie po wszystkim dzis 4dpt a ja przy wkładaniu luteiny, robie to palcem mam już luteine zabarwioną na różowo...![]()