dżoasia
Fanka BB :)
Przeciez te leki maja dosc dluga date waznosci. Jeszcze ci sie przydadzaDziewczyny nadal mam na sprzedanie Lutinus jeśli jest jakaś chętna sprzedam taniozastrzyki prolutex 5 szt również sprzedam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeciez te leki maja dosc dluga date waznosci. Jeszcze ci sie przydadzaDziewczyny nadal mam na sprzedanie Lutinus jeśli jest jakaś chętna sprzedam taniozastrzyki prolutex 5 szt również sprzedam
![]()
Jakie "cukierki" zwiekszajace szanse implantacji??A co to za plastry system 50 fertiformula?? Jakie cuda mają zdziałać ?
Ja biorę te cukierki zwiększające szanse implantacji zarodka .
Muszę się o to dopytać ...No to misis tez bierze fertia te plastry systen na pewno sa na recepte. Ja mam oesclim i to tez estradiol i naklejam 1 co 4 doby i tez byly na recepte (jak estrofem). Moze chodzi o to samo co z progesteronem - ze w roznych postaciach daje lepszy efekt, ale tego juz nie wiem na 100%
![]()
Będę pamiętaćKurczaczki, ja tetaz pol domu mam rozkute, ale kiedys na kawe zapraszam.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lutinus jest do listopada ważny a ja nie wiem czy do listopada to ja podejdę jeszcze raz więc sprzedajePrzeciez te leki maja dosc dluga date waznosci. Jeszcze ci sie przydadza![]()
Ooo takieJakie "cukierki" zwiekszajace szanse implantacji??
Ja sie zbierammoże z wami zostanę
Miłego dzionka
Chwycę kropka i nie puszczę go na 9 m-cy. A wczoraj na noc wypiłam sobie winko, łykłam relanium i spało się cudownie. Się zastanawiam czy se teraz lampki nie golnąć ale nie będę przeginać.
Buziole :***********
Jak nie bedzie chetnego to odezwe sie jesli mi bedzie potrzebny... zobaczymy w pon...Lutinus jest do listopada ważny a ja nie wiem czy do listopada to ja podejdę jeszcze raz więc sprzedaje![]()
Dobrze będę czekała i jestem pewna że będzie potrzebnyJak nie bedzie chetnego to odezwe sie jesli mi bedzie potrzebny... zobaczymy w pon...![]()