dżoasia
Fanka BB :)
Przeciez te leki maja dosc dluga date waznosci. Jeszcze ci sie przydadzaDziewczyny nadal mam na sprzedanie Lutinus jeśli jest jakaś chętna sprzedam taniozastrzyki prolutex 5 szt również sprzedam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przeciez te leki maja dosc dluga date waznosci. Jeszcze ci sie przydadzaDziewczyny nadal mam na sprzedanie Lutinus jeśli jest jakaś chętna sprzedam taniozastrzyki prolutex 5 szt również sprzedam
![]()
Jakie "cukierki" zwiekszajace szanse implantacji??A co to za plastry system 50 fertiformula?? Jakie cuda mają zdziałać ?
Ja biorę te cukierki zwiększające szanse implantacji zarodka .
Muszę się o to dopytać ...No to misis tez bierze fertia te plastry systen na pewno sa na recepte. Ja mam oesclim i to tez estradiol i naklejam 1 co 4 doby i tez byly na recepte (jak estrofem). Moze chodzi o to samo co z progesteronem - ze w roznych postaciach daje lepszy efekt, ale tego juz nie wiem na 100%
![]()
Będę pamiętaćKurczaczki, ja tetaz pol domu mam rozkute, ale kiedys na kawe zapraszam.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lutinus jest do listopada ważny a ja nie wiem czy do listopada to ja podejdę jeszcze raz więc sprzedajePrzeciez te leki maja dosc dluga date waznosci. Jeszcze ci sie przydadza![]()
Ooo takieJakie "cukierki" zwiekszajace szanse implantacji??
Ja sie zbierammoże z wami zostanę
Miłego dzionka
Chwycę kropka i nie puszczę go na 9 m-cy. A wczoraj na noc wypiłam sobie winko, łykłam relanium i spało się cudownie. Się zastanawiam czy se teraz lampki nie golnąć ale nie będę przeginać.
Buziole :***********
Jak nie bedzie chetnego to odezwe sie jesli mi bedzie potrzebny... zobaczymy w pon...Lutinus jest do listopada ważny a ja nie wiem czy do listopada to ja podejdę jeszcze raz więc sprzedaje![]()
Dobrze będę czekała i jestem pewna że będzie potrzebnyJak nie bedzie chetnego to odezwe sie jesli mi bedzie potrzebny... zobaczymy w pon...![]()