Jotka_
Fanka BB :)
Dobrze bedzie. Czekaj do 13. Zrobisz test bedziey wiedziały =)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to moze akurat jest ciazaDodam że staram się z moim o dziecko od kilku miesięcy ale pierwszy raz mam takie dziwne objawy po owulacji dla tego się zaniepokoilam tym a do ginekologa cały tydzień czekania.
Ja tam wręcz fanatycznie Stephena Kinga cxytam :-)Jakie jeszcze ksiazki polecacie do przeczytania?? Nie wiem na co sie skusic.
A ten zastrzyk na pęknięcie brałaś?U mnie nie pękają pęcherzyki. Przez 10 lat odpuszczałam i nic. Dopiero teraz miałam usg co dwa miesiące i naprzemian torbiele. Czyli bez wspomagania nie mam najmniejszych szansa na wspomaganie niestety nie stać nas zbyt długo...
Ja oststnio to co miesiąc mam takie objawy tak że zbytnio do nich wagi nie przykładam. Pierwsze trzy cykle to w każdy objaw się wsłuchiwałam i węszyłam ciążę i być może to był w moim przypadku błąd. Teraz czekam po prostu na dzien spodziewanej @ i będę testowaćNo to moze akurat jest ciaza
No mnie dzis rano tak kulo. Potem mialam mega doła, az sie poryczalam, ale mąż namowil mnie na grzybory i wszystko mi przeszlo. A jak juz nazbieralam siate to pelnia szczescia zaraz siadam przejrzec=)Teraz np boli mnie podbrzusze jak dzien, góra 2 dni przed @