kingaa25
Fanka BB :)
Ja mam czesto. I to juz od wielu tygodni. Gin nie widzi nic niepokojacego wiec mysle, ze to normalne.Też macie nieraz klucia w boku ? :/ zastanawiam się czy to normalne...
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam czesto. I to juz od wielu tygodni. Gin nie widzi nic niepokojacego wiec mysle, ze to normalne.Też macie nieraz klucia w boku ? :/ zastanawiam się czy to normalne...
Też macie nieraz klucia w boku ? :/ zastanawiam się czy to normalne...
Koniecznie skontaktuj się z fizjoterapeutą [emoji4] teraz ćwiczenia aktywujące mm brzucha odpadają wiadomo. Mam nadzieję,ze nie ćwiczysz tych partii bo oprócz przeciwskazań ze względu na dzidziusia może to również zwiększać ryzyko rozstępu m.prostego brzucha. Po porodzie duzo ćwiczen na mm skośne (bardzo fajny nordic walking) bo typowe brzuszki jeszcze zle wykonywane zazwyczaj powoduja tylko przykurcz m biodrowo-lędzwiowego. Skontaktuj sie z dobrym fizjo, może kinesiotaping w tej chwili ciut pomoże.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A skąd jesteś jeśli mogę wiedzieć? Być może będę w stanie kogoś polecić[emoji4]Dzięki, zdecydowanie nie ćwiczę teraz mięśni brzucha. Tylko pilates i joga dla kobiet w ciąży. Wstaję z łóżka obracając się na bok, żeby tych mięśni nie angażować.
Pogadam z fizjoterapeutką, może coś doradzi.
Klikasz post który chcesz edytować i u góry z prawej pojawi się ołówek [emoji6]Jejku pierwszy raz korzystam z apki i nie wiem gdzie sie edytuje [emoji12]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@Kejka mieszka w Irlandii[emoji6]A skąd jesteś jeśli mogę wiedzieć? Być może będę w stanie kogoś polecić[emoji4]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio non stop z boku na bok muszę się przekładać bo brzuch jakoś mi ciąży w nocy bardziej...i często toaleta.Dziewczyny, tez tak slabo spicie? Ja w nocy się wierce, budzę a w ciągu dnia jestem nieprzytomna [emoji22].
Dzisiaj w nocy akurat było ok ale kilka wcześniejszych było słabych ale to ze względu na ból w boku :/Dziewczyny, tez tak slabo spicie? Ja w nocy się wierce, budzę a w ciągu dnia jestem nieprzytomna [emoji22].