• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Chyba zainwestuję w taką poduchę, choć nadal wydaje mi się nieco przesadna... ale ja śpię tragicznie, jak nie niespokojne nogi, to siku, albo niespokojne myśli. Albo mi niewygodnie, i brzuch mi ciąży, zwłaszcza na wysokości żołądka (tam gdzie mięśnie mają u mnie największy odstęp).

Dziewczyny, ja mam ostatnio tak straszne wzdęcia, cokolwiek zjem - brzuch mi puchnie od samej góry, tuż pod biustem, jak po hiperstymulacji miałam. I to boli.

@kass.es z tego co piszesz mąż pewnie odczuwa presję. Może mimo że lubi Twoją rodzinę to akurat nie miał ochoty się z nimi widzieć? Może wolałby odpocząć jakoś w innym towarzystwie, lub w samotności?
Nie stresuj się, faceci czasem muszą najpierw przetrawić to co czują, żeby móc to jakoś nazwać. Poczekaj na lepszy moment i pogadajcie.
A brzuch obserwuj.

Kurcze martwie się, że ja to przegapię to stawianie się macicy :( a co do spania na plecach od kilku dni budze się w nocy właśnie na plecach co nigdy nie mogłam spać w tej pozycji.

@kass.es spokojna rozmowa, ale wtedy gdy bedzie chciał rozmawiać. Dociekaniem kiwdy mowi, że jest w porzadku - choć wiesz, że nie jest nic nie da siw zdziałać. Mężczyźni często tak mają, kiedy coś ich gniecie - nie dzielą się tym tak jak my, " a udają sie do jaskini". Wiem, że trudno to przetrwać, ale ucze sie też każdego dnia i zauważam, że jak juz zostanie to strawione to moj sam przychodzi i o tym mowi.

Straszycie mnie tym stawianiem , ostatnio mniej, ale mi.o luteiny i magnezu nadal. ...
W czwartek wizyta i pomiar szyjki oby sie uchwała jaka była.

Ikea w niedziele to dramat, tylu ludzi nie widziałam tam nigdy i juz wiem. Żadnej ikei w niedZiele never ever!
Ale kupiłam MALMa dla malenstwa, regał i szafki na sciane do dużego i kilka pierdółek, także zakupy udane :)
Mój walczy ze składaniem, a ja z kanapy dzielnie kibicuje :)

Ja mam tak codziennie od trzech tygodni ale poza tym nic się nie dzieje. Nie dotykaj brzucha jak tak się dzieje i przede wszystkim nie możesz się denerwować.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Raczej nie przegapisz, to czuć. [emoji6]
Ale do czego można to porównać ?

@kass.es spokojna rozmowa, ale wtedy gdy bedzie chciał rozmawiać. Dociekaniem kiwdy mowi, że jest w porzadku - choć wiesz, że nie jest nic nie da siw zdziałać. Mężczyźni często tak mają, kiedy coś ich gniecie - nie dzielą się tym tak jak my, " a udają sie do jaskini". Wiem, że trudno to przetrwać, ale ucze sie też każdego dnia i zauważam, że jak juz zostanie to strawione to moj sam przychodzi i o tym mowi.

Straszycie mnie tym stawianiem , ostatnio mniej, ale mi.o luteiny i magnezu nadal. ...
W czwartek wizyta i pomiar szyjki oby sie uchwała jaka była.

Ikea w niedziele to dramat, tylu ludzi nie widziałam tam nigdy i juz wiem. Żadnej ikei w niedZiele never ever!
Ale kupiłam MALMa dla malenstwa, regał i szafki na sciane do dużego i kilka pierdółek, także zakupy udane :)
Mój walczy ze składaniem, a ja z kanapy dzielnie kibicuje :)

Są takie nakładki, żeby przewijak sobie z komody zrobić

Załączniki

• SmartSelectImage_2017-09-03-22-59-59.png
    SmartSelectImage_2017-09-03-22-59-59.png
    276,2 KB · Wyświetleń: 92
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry