T
tigger
Gość
ja chyba jakas zacofana jestem
, ale mozecie mi objasnic co to sa afty?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byliśmy dzisiaj na szczepieniu. Jak zwykle nie było płaczu - moja dzielna dziołchaNo i oczywiście dalej trzyma linię i mało przybiera na wadze (coś czuję, że będę czekała wieki, żeby kupić jej ten fotelik od 9kg)
![]()
Witam!
Agutek moja Madzia też średnio przybiera na wadze. Ostatnio lekarka powiedziała , że jest filigranowaAle ogólnie jest zdrowa i to najważniejsze
![]()
E tam, dobrze ważyChociaż nie mówię, że nie chciałabym aby tak z kilogram więcej ważyła![]()
Nic nie wiem o InfacoluA Infacol też?![]()
Super :-) Nam się szczepienie przesunie na wrzesień.. Mamy przyjść po 14 września..Byliśmy dzisiaj na szczepieniu. Jak zwykle nie było płaczu - moja dzielna dziołchaNo i oczywiście dalej trzyma linię i mało przybiera na wadze (coś czuję, że będę czekała wieki, żeby kupić jej ten fotelik od 9kg)
![]()