reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedys chyba ja jakiesj czekoladzie widzialam napis NIE ZAWIERA ORZECHOW. moze zawierac sladowe ilosci glutenu, selera, orzechow:) albo na paczce orzechow: produkt moze zawietaz sladowe ilosci orzechow:laugh2:
Tak pisza jezeli w tej samej fabryce sa produkowane produkty ktoreczawieraja no. orzechy i producent musi dac taka informacje bo nawet w powietrzu moga sie unosic czasteczki alergenu a ludzie ktorzy maja bardzo silna reakcje alergiczna moga to poczuc.

A co u Was? Jak dzieciaczki? Rosna? Jeszcze troszke i bedziesz je tulic [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie synek od tygodnia nie przybrał na wadze. Jutro mam się stawić do szpitala, dostanę sterydy na rozwój plucek i zobaczymy co dalej. Tydzień temu Piotruś ważył 1700 a Ola 2100, dzisiaj Piotruś dalej 1700 a Oka 2400. Płakać mi się chce, znowu czuje bezsilność bo nie mogę pomóc swojemu dziecku [emoji22]
Na szczęście przepływy u obojga są ok
Ledwo doczytałam do końca posikalam się ze śmiechu [emoji16]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

[emoji127] 28.10.2017

U mnie @ się powoli rozkręca! A to oznacza, ze od jutra rozpoczynam antykoncepcję!!! :)

Wizyta u Lewego 22.09, godz 13. Anett, dużo wcześniej niż ty.. tak mnie Lewy zapisał. Wpisze się do kalendarza :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ja też się wpiszę. Dawaj znaka po wizycie oczywiście - czy był znośny i jaki plan :)

No właśnie synek od tygodnia nie przybrał na wadze. Jutro mam się stawić do szpitala, dostanę sterydy na rozwój plucek i zobaczymy co dalej. Tydzień temu Piotruś ważył 1700 a Ola 2100, dzisiaj Piotruś dalej 1700 a Oka 2400. Płakać mi się chce, znowu czuje bezsilność bo nie mogę pomóc swojemu dziecku [emoji22]
Na szczęście przepływy u obojga są ok

[emoji127] 28.10.2017

Możesz pomóc...stosując się do zaleceń lekarzy, oni wiedzą co robić.
Głęboki wdech i spoookój, dużo spokoju.
Napewno Piotruś nadgoni ☺✊✊✊

Tak pisza jezeli w tej samej fabryce sa produkowane produkty ktoreczawieraja no. orzechy i producent musi dac taka informacje bo nawet w powietrzu moga sie unosic czasteczki alergenu a ludzie ktorzy maja bardzo silna reakcje alergiczna moga to poczuc.
Tak, dokladnie o to mi chodzilo jak pisalam o tym zabezpieczeniu producenta. Ale w tych przypadkach to tak smiesznie brzmi ze orzechy moga zawierac sladowe ilosci orzechow:) Spisz? :)

reklama
Do góry