reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odstawiamy od cycusia

reklama
A Mateusz odstawil sie sam.... i z jednej strony, to super (bo kompletnie bez bolu), a z drugiej chlip chlip - jakos czegos brak...... Po prostu ktoregos ranka odepchnal cyca i powiedzial brrrrrrr ;) A jak dostal butle z mlekiem, to wyduldal do dna, oblizal sie i sie usmiechnal pelna geba. I to byl KONIEC ...... chlip chlip........

oj to chyba tylko ja za tym czasem nie tesknię, a wręcz przeciwnie ciesze się, że Otylka już od dobrych kilku miesięcy na butli:-D nastepnym razem maksymalnie będę karmić do 6 miesiąca, a teraz to nawet sobie nie wyobrażam przy cycu takiego giganta, nie wiem jakoś to mi się w ogóle nie podoba, nawet wizualnie, piekna sprawa karmic takiego niemowlaka, ale roczniaka hm nawet w mojej głowie mi się nie mieści, chyba jakiaś inna jestem:confused:;-)

no to was kobiety podziwiam:), że dajecie radę:tak::tak::tak: chociaż ja tam się bardzo ciesze, że nic mi już nie kapie:-D:-D:-D

Ja tez juz nie pamietam jak to jest karmic piersia...Odstawilismy od piersi gdy mala miala miesiace...Jakos sobie kurka nie wyobrazam karmic takiej wielkiej Loli:-D

reklama
JA MYŚLE ŻE CZŁOWIEK JEST BARDZO ELASTYCZNY I DOŚĆ ŁATWO SIĘ PRZYZWYCZAJA - JAK KARMIŁAM TO NIE MOGŁAM SOBIE WYOBRAZIC NIEKARMIENIA I STRASZNIE BYŁO MI ŻAL ODSTAWIANIA A TERAZ NIE MOGĘ SOBIE WYOBRAZIĆ KARMIENIA :) ZWŁASZCZA TAKIEGO KLOCKA
no i powiem szczerze że nie bardzo mi się podoba jak widzę w parku mamusię z takim ponad 18 miesięcznym klockiem przy cycu - karmi go i usypia- uważam że nie daje swojemu dziecku dorosnąć bo taki widoczek jest jak najbardziej ok ale z kilkumiesięcznym dzieckiem a nie prawie 2 letnim... ale nie chcę tym nikogo urazić bo możecie mieć inne zdanie :) ja tam zawsze unikałam takich sytuacji - tzn przyzwyczajania do takiego uspokajania i usypiania na placu zabaw - nawet jak karmiłam dużo młodszego Lolka

Do góry