reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie jestem w temacie, jak meza nie ma w domu to telewizor odpoczywa. Ale pewnie wieczorem sie dowiem od meza, zadzwoni i mi powie. Brzuch mnie okropnie boli, jestem nie do zycia. Synek cos mi tu gada nad uchem, gadula ma to po mamusi.

reklama
Sluchaj ja w ciagu roku mam tak malo bzykanka, ze powinnam chyba byc zakonnica. Rok ma 363 dni a ja meza mam w roku 60 dni. Koszmar , jak wraca po para miesiacach to czuje sie jak dziewica, ale doswiadczona.

Ale za to jacy jesteście stęskni za sobą i bzykankiem. I zawsze jakby co wraca do "dziewicy", więc tylko pozazdrościć :-p ha ha.
A tak na poważnie (lub nie) kup sobie wibrator żeby ci błonka-cnotka nie odrosła ;-):-)

Beata- i testy i temp i sluz i szyjka ale tak naprawde to 1 cykl i ciezko mi cokolwiek powiedziec szyjka wydaje sie wciaz byc nisko i zamknieta ( ale wyzej niz zaraz po @) sluz zaczal sie pojawiac a temperatura - coz skacze raz wyzej raz nizej staram sie to wszystko jakos intepretowac ale daleko mi do perfekcji chyba najbardziej zaufam testom ( ale tez zobaczymy jakie wyjda) . A Ty na co sie nastawiasz oprocz testow ??:nerd:

reklama
Kasienko na CUD, mam te testy ale sama nie wiem, bede to robic pierwszy raz- jestem wiec zielona. Ale prawde mowiac nastawiam sie na bzykanko, bo potem bede zyc w celibacie pol roku.Sluz tez pewnie sobie poogladam co mi szkodzi, temp. to olewa - szkoda zdrowia, wykoncze sie nerwowo.

Do góry