Nie jestem w temacie, jak meza nie ma w domu to telewizor odpoczywa. Ale pewnie wieczorem sie dowiem od meza, zadzwoni i mi powie. Brzuch mnie okropnie boli, jestem nie do zycia. Synek cos mi tu gada nad uchem, gadula ma to po mamusi.
reklama
Ale o telewizorku czy bzykanku.Zajefajny tekst Beatko. Teraz to już mam humor na maxa

Beata- i testy i temp i sluz i szyjka ale tak naprawde to 1 cykl i ciezko mi cokolwiek powiedziec szyjka wydaje sie wciaz byc nisko i zamknieta ( ale wyzej niz zaraz po @) sluz zaczal sie pojawiac a temperatura - coz skacze raz wyzej raz nizej staram sie to wszystko jakos intepretowac ale daleko mi do perfekcji chyba najbardziej zaufam testom ( ale tez zobaczymy jakie wyjda) . A Ty na co sie nastawiasz oprocz testow ??

reklama
Kasienko na CUD, mam te testy ale sama nie wiem, bede to robic pierwszy raz- jestem wiec zielona. Ale prawde mowiac nastawiam sie na bzykanko, bo potem bede zyc w celibacie pol roku.Sluz tez pewnie sobie poogladam co mi szkodzi, temp. to olewa - szkoda zdrowia, wykoncze sie nerwowo.
Podziel się: