reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny u mnie wszystko sie zmienia w strasznym tepie. Dzwonil maz i sam nie wie kiedy wraca, lekarka odpowiedzialna za cale zamieszanie wroci jutro albo w poniedzialek. Wiec teraz sami nie wiemy czy ma tam czekac czy wracac do domu, w naszym kraju kazdy robi to na co ma ochote. Najwazniejsze ze do owulacji zdazy wrocic, tesciki kupione a plemniki szykuja sie do natarcia. Mam nadzieje ze wszystko bedzie o.k. Jak nie to w grudniu jedziemy do Ameryki po nasienie, moze tam sie uda. Ale tez nie ma co sie nastawiac na 100% sukcesu. Dorotka u nas dzis parno, pewnie bedzie burza.

reklama
No to macie trochę na głowie Beatko. Niech wraca jak najszybciej do domku ten twój mąż żebyście się jeszcze mogli trochę czasu sobą nacieszyć.
A u mnie dzisiaj piękna pogoda. Ciepło, słonecznie i pewnie dlatego lepiej się czułam z smaego rana. Piękna pogoda - murowany humorek u mnie. @ nadal nie ma

Dorota, jejku czekaj dalej . Zobaczymy co z tego wyniknie. A do takich sytuacji jaka mamy teraz juz zdazylam przywyknac. Zawsze cos przed wyjazdem nam wyskoczy, mam nadzieje ze szybko wszystko sie wyjasni. Poki co mam 3 dzien @ , wiec nasienie dojrzewa.

Maz jest strasznie zdenerwowany ta sytuacja, ale moze zupelnie niepotrzebnie. Gdyby to bylo blizej to by wrocil a z Krakowa do Gdyni jest kawal drogi, wiec niech tam siedzi.

Ale sie u nas rozpadalo, juz jestesmy w domu. Teraz troszke sie nudzimy, patrzalam dzis na ceny biletow do Stanow, ceny sa zabojczo wysokie, tak wiec trzeba teraz ostro brac sie do roboty. Bo pojdziemy z torbami, cena biletu to nie wszystko, trzeba jechac do W-wy po wize( wiza kosztuje dla jednej osoby 600zl, podroz do i z W-wy, moze nawet nocleg). Tak wiec niech juz jest poczatek wrzesnia. Dorotko jak tam @?

Witajcie
zrobilam dzis test owu znowu 1 kreska ( wczoraj robilam 1 raz) jest juz 10 dzien czy nie powinno juz byc cos widac choc malutkiej ledwo widocznej kreseczki?? ( wg suwaczaka za 3 dni owu)
przyszlo mi do glowy ze kupilam jakies lipne testy :baffled::eek::nerd:

Witajcie
zrobilam dzis test owu znowu 1 kreska ( wczoraj robilam 1 raz) jest juz 10 dzien czy nie powinno juz byc cos widac choc malutkiej ledwo widocznej kreseczki?? ( wg suwaczaka za 3 dni owu)
przyszlo mi do glowy ze kupilam jakies lipne testy :baffled::eek::nerd:

Spokojnie, suwaczek to nie wszystko. Ja miałam ( a przynajmniej tak mi się wydaje) 21 dc :szok:,a według suwaczka powinno byc owu 18 dc. Testuj i czekaj cierpliwie ;-).
Beatko nadal nie mam @ i kompletnie nie czuję,że się zbliża :sorry2::baffled::-p. Mam dzisiaj zejebisty humorek, a do tego było jeszcze przytulanie to już wogóle jestem luzik :-p:-):-D

Kasiu, no ale jezeli za 3 dni owulacja, to chyba dobrze wyszlo. To jeszcze za wczesnie na dwie krechy, mysle ze za 2 dni zobaczysz upragnione 2 krechy - tylko spokojnie. Tak mi sie wydaje, ja bede testowac za 9 dni.

Spokojnie, suwaczek to nie wszystko. Ja miałam ( a przynajmniej tak mi się wydaje) 21 dc :szok:,a według suwaczka powinno byc owu 18 dc. Testuj i czekaj cierpliwie ;-).
Beatko nadal nie mam @ i kompletnie nie czuję,że się zbliża :sorry2::baffled::-p. Mam dzisiaj zejebisty humorek, a do tego było jeszcze przytulanie to już wogóle jestem luzik :-p:-):-D
Mi by tez sie przydalo male bzykanko, ale dawcy nie ma.:-):-):-)

reklama
Dzieki dziewczyny w sumie nawet jakby owu byla pozniej to dla mnie lepiej:crazy: zobaczymy co wyjdzie jutro :-) a mi sie dzisiaj strasznie chce spac :baffled: wypilam w pracy3 kawy lekko przesadzilam ale inaczej nie wytrzymalabym.
Teraz ogladalam wiadomosci kurcze ale sie porobilo na Mazurach :-(

Do góry