Jak wyżejveronique mam pytanko: jesteś weterynarzem, prawda? od którego dnia bądź miesiąca zycia szczepi się psy lub koty?
Igo, niestety ale na zimę gondola wygląda jak dla lalki, ale kupię za to sobie spacerówkę![]()
Tak, malutka jest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak wyżejveronique mam pytanko: jesteś weterynarzem, prawda? od którego dnia bądź miesiąca zycia szczepi się psy lub koty?
Igo, niestety ale na zimę gondola wygląda jak dla lalki, ale kupię za to sobie spacerówkę![]()
Mam wózek, kosz mojżeszowy, część ubranek, dwa rożki, jeden kocyk [emoji6] czapeczki skarpeteczki, ale jeszcze nie wszystkieDrin, u mnie tez mdlosci wrocily. I kilka razu bylam bliska wymiotow. [emoji22] myslalam, ze takie atrakcje juz za mną.
Mogę zapytać jak stoicie z wyprawka? Macie juz wozki? Lozeczka? Moj narzeczony mnie dzisiaj zaskoczył i wrócił do domu z lozeczkiem [emoji23].
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie mamy [emoji3]Drin, u mnie tez mdlosci wrocily. I kilka razu bylam bliska wymiotow. [emoji22] myslalam, ze takie atrakcje juz za mną.
Mogę zapytać jak stoicie z wyprawka? Macie juz wozki? Lozeczka? Moj narzeczony mnie dzisiaj zaskoczył i wrócił do domu z lozeczkiem [emoji23].
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom