Gosiaczek1202
Fanka BB :)
Witajcie majoweczk z rana moj syn juz w przedzkolu,moj synus ciagle mnie szturchal w acucie mama nie spij .w domku spij.Mam takie spanie ze ledwie trzymam otwarte oczy .a u was jak objawy ciazowe ja nic tylko bym spala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale damy rade

Hej dziewczyny troche mnie nie bylo i mam co czytac
Wszystkim gratuluje pieknych fasolek
My spokojnie czekamy na wizyte do 18 , cala wiecznoscale damy rade
Mloda mi sie rozchorowala i juz dzisiaj do przedszkola nie idzie ,mam nadzieje tylko ze nas z fasolka nie rozlozy![]()
No to dokladnie jak u mnie , gil do pasaU nas to samo.. syn ma juz katar i kaszle.. został dziś w domu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Biore dopochwowo od soboty a ta pod jezyk jest awaryjnie w szafce.Poproś o przepisanie dopochwowej![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem. Mam.nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Kiedy.masz nastepna wizyte?Biore dopochwowo od soboty a ta pod jezyk jest awaryjnie w szafce.
I ciagle plamie![]()
Wczoraj mialam i jest wszystko ok. Nic sie nie odkleja serduszko jest od soboty uroslo z 3.5mm na 4mm. Teraz ide 27.09 dopiero bo moj gin na urlop idzie..Rozumiem. Mam.nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Kiedy.masz nastepna wizyte?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwszy dzień chłodu i już kaszel i katar. Mam nadzieję że za młodu się wychoruje i później będzie ok.Nawet mnie nie strasz, ja już drugi tydzień biore ta dopochwowa dwa razy dziennie, bede ja brac caly pierwszy trymestr napewno. Jak narazie żadnych plamień nie mam i mam nadzieje, że tak zostanie.Wczoraj mialam i jest wszystko ok. Nic sie nie odkleja serduszko jest od soboty uroslo z 3.5mm na 4mm. Teraz ide 27.09 dopiero bo moj gin na urlop idzie..
Czytalam ze luteina dopochwowa podraznia i stad moga byc "brudzenia"
Mowil ze jak cos sie bedzie zlego dzialo to na IP