reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny nie nadazam za wami poczekam i zobacze co bedzie to bedzie i tyle .co mi dane tyle przyjme .byleby zdrowe byly(o).A co do pustego zarodka to podobnie mialam w poerwszej ciazy i okazalo sie ze to byla wczesna ciaza i po tygodniu czekania w stresie wszystko bylo oki .BADZ dobrej mysli

Dziękuję Wam za słowa otuchy. Dopatrzyłam się teraz na usg wielkość pęcherzyka jest podana 12,4 mm, a lekarz wyraźnie w trakcie badania mówił, że ma 7mm. To był już stary lekarz, po 60-tce na pewno, może niedowidział wszystkiego? Skoro w podanej wielkości zrobił tak duży błąd? Jak sądzicie dziewczyny?

Dziękuję Wam za słowa otuchy. Dopatrzyłam się teraz na usg wielkość pęcherzyka jest podana 12,4 mm, a lekarz wyraźnie w trakcie badania mówił, że ma 7mm. To był już stary lekarz, po 60-tce na pewno, może niedowidział wszystkiego? Skoro w podanej wielkości zrobił tak duży błąd? Jak sądzicie dziewczyny?
Idz do innego. Bedziesz wiedziala na czym stoisz jak uslyszysz inna opinie

zem3j44j4b8qvg9a.png

@mysiaka92 na Zaspie, bo na Klinicznej nie mają diagnostyki

Kolejną wizytę we wtorek mam już u mojego lekarza, on jest bardzo dokładny. Mam nadzieję, że to pomyłka i że wszystko będzie ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry