Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziekiDziewczyny nie przejmujecie się brakiem serduszka.. jestem pewna ze na następnej wizycie wszystko bedzie ok !!
Moja siostra była u lekarza 6+1 i nie było nic widać a w 8 tyg juz ładnie serce biło także spokojnie !! [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A to jest twoja pierwsza ciąża ?Mysza ja z okolic Dublina![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochana. Nie. To moja 3 ciąża. 2 poronienia za sobą. Pierwsze jak miałam 18 lat. I nawet nie wiedziałam ze byłam w ciazy. Ciąża biochemiczna. Do wiedziałam sie po fakcie. Potem urodziłam synka. W zeszlym roku poronienie w 9tc. Ale w domu mamy 3 chłopaków.Czasami wydaje mi się że żyjemy w średniowieczu kiedy położna mierzy brzuch ciężarnej w celu obliczenia ile waży dziecko![]()
To macie wesołą gromadkeHej kochana. Nie. To moja 3 ciąża. 2 poronienia za sobą. Pierwsze jak miałam 18 lat. I nawet nie wiedziałam ze byłam w ciazy. Ciąża biochemiczna. Do wiedziałam sie po fakcie. Potem urodziłam synka. W zeszlym roku poronienie w 9tc. Ale w domu mamy 3 chłopaków.wychowuje dzieci z pierwszego małżeństwa mojego męża.
![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom