reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

:szok: jak mnie wyciulał to go naprawdę zaebam...
Dla mnie to troche dziwne, bez badan i takie leki perzepisuje za tyle pienidzy., asekuracyjnie(wiem ze nie powinno sie przeliczac na dziecko ale jak nie masz stwierdzonych probrlemow imuno to to dla mnie dziwne jest), a ze w innym osrodku to masz robic to nie znaczy ze oni z tego nic nie maja, ja tez bylam z invicty wyslana na szczepienie do innej placowki a jak weszlam tam to wszedzie ulotki invicty byly.

reklama
Dla mnie to troche dziwne, bez badan i takie leki perzepisuje za tyle pienidzy., asekuracyjnie(wiem ze nie powinno sie przeliczac na dziecko ale jak nie masz stwierdzonych probrlemow imuno to to dla mnie dziwne jest), a ze w innym osrodku to masz robic to nie znaczy ze oni z tego nic nie maja, ja tez bylam z invicty wyslana na szczepienie do innej placowki a jak weszlam tam to wszedzie ulotki invicty byly.
już wyczaiłam, że tak jego żona pracuje. Ale taka jest cena tego leku w internetach. Trudno. Już teraz się nie będę z nim kłócić, gorzej jakby się okazało że w aptece ten lek jest o połowę tańszy...

Energiczna i froncia gratulacje!!!
Ja bylam na podgladaniu jajeczek. Niestety rosna nierowno. Jedna gotowa do punkcji a reszta za mala jest. Po jednej stronie mam 4male,a po drugiej 2male i jedna duza ktora juz bedzie za duza..wiec leki do piatku i wizyta kolejna i zobaczymy.

Energiczna i froncia gratulacje!!!
Ja bylam na podgladaniu jajeczek. Niestety rosna nierowno. Jedna gotowa do punkcji a reszta za mala jest. Po jednej stronie mam 4male,a po drugiej 2male i jedna duza ktora juz bedzie za duza..wiec leki do piatku i wizyta kolejna i zobaczymy.
jest dobrze :) lepiej poczekać na 6 niż szaleć z jedną :) u mnie tez nierówno rosły, na ostatniej wiz przed punkcją największe miały po 22mm a najmniejsze po 12 a i tak udało się uzbierać 7 dojrzałych :)

reklama
@dżoasia u mnie też mam wrażenie poważne wydatki to się zaczęły jak zaszlam...sama procedura to pikuś się okazało

---23tc---
nie wątpię, że i utrzymanie ciązy kosztuje ale chciałabym w końcu wydawać stówki a nie tysiące... znowu dzis wizyta + badania + leki prawie tysiak. no i te kroplówki... myślałam że crio będzie mnie kosztowało 5 tysi a nie 20... qwa

Do góry