reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Women, może zadam głupie pytanie, ale co tam może mnie nie wyśmiejecie :baffled:. Jaka jest prawidłowa pisownia- kebab czy kebap, bo z obiema się spotkałam i sama nie wiem. :no::sorry:

reklama
Women, może zadam głupie pytanie, ale co tam może mnie nie wyśmiejecie :baffled:. Jaka jest prawidłowa pisownia- kebab czy kebap, bo z obiema się spotkałam i sama nie wiem. :no::sorry:

kebab;-)

Ladina tu w Norwegii dostaniesz kiszona kapuste!!!
u Turkow czy kim oni tam sa :-p:-p
w słoikach juz w platach :tak:

zamierzam kupic i zrobic gołąbki :-) mhmmmm

hihiiiii Kajuniu

a jak masz szwagra tutaj to moze z czasem sami sie tu przeniesiecie?? :cool2:
ja tam polecam Norwegie
kraj bardzo prorodzinny i wogole :cool2::cool2:

kurde mamcie wkur...jestem choelrnie! nic nie widzieliśmy na tym usg stary sprzęt maja jak za naszych babć chyba:-) ja nei wiem dlaczego oni wogóle mnie zapisali na takie coś i kazali zapłącić!! nie chciałam się kłócić z nimi:-( ale masakra:-( ten lekarz biedny był:-( tak starsznie mu było głupio w sumie to widzieliśy tylko ładnie bijące serduszko:-) główke no i wiem gdzie jakie części ma:-) i czym mnie akurat kopie:-) no i tak się wkurzyłam że pojechałam sie zapisać do innej przychodni no i znowu płacic trza ale co się nei robi dla mężusia zeby zobaczył :-) i dopeiro w środę za tydzień idziemy:-( mam nadziej eże przynajmniej tam sie czegoś dowiem.... kurde...

potem poczytam co u was musze dac mężusiowi obiadek:-)

hihiiiii Kajuniu

a jak masz szwagra tutaj to moze z czasem sami sie tu przeniesiecie?? :cool2:
ja tam polecam Norwegie
kraj bardzo prorodzinny i wogole :cool2::cool2:

Lilka mój szwagier z siostrą planują przeprowadzić się do Norwegii, ale nie wiem w jak dalekiej przyszłości :cool2: ja tam na razie się stąd nie ruszam ... narazie tutaj musimy zostać :zawstydzona/y: Marcin musi skończyć studia, uprawnienia budowlane i jeżeli będą nam płacić mniej to mężuś też planuje wyjazd właśnie do Norwegii - tam jest dużo pracy w jego zawodzie no i oczywiście kasa większa :tak: a to nam się podwójnie przyda :-p

sabina
no to sie duzo dowiedzialas:-D:-D
pociesze Cie, ze moja pani ginekolog to taka kontaktowa i wogole, ze tez nigdy nic nie wiem. W szpitalu jednego malucha na 100% obstawili, ze chlopak a drugiego , tak nie do konca ... wiec na kolejnej wizycie pytam ta moja ginekolog, czy moze zerknac na tego nie pewnego. A ona na tego 100%, ze to chyba dziewczyna;-);-),- nic juz nie powiedzialam, bo mam nawet zdjecie siurka w domu jak byk;-) No i tego drugiego wogole nie obejrzala;-)

:tak:kasa w budowlance tutaj jest super :tak:
moj mezulo sam sie nad tym zastanawia

zapraszamy :-) w najblizszej przyszlosci :-)

Sabinko :-);-)
nam maluch ostatnio pupe pokazał i tez nic sie nie dowiedzielismy
moja kolezanka do porodu nie mogła sie dowiedziec....
mam nadzieje ze teraz pokaze co tam ma :-p:sorry2::cool2:

reklama
no i wózek nie dojechał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kuźwa jutro zadzwonię i wystawię SUPER negatyw na allegro :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
aha wózek zamówiliśmy 03.08. czyli 20 dni do nas idzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry