reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kajunia strasznie duże te Twoje bobaski w brzuszku jak na 28 tydzien to ja w 30 tyg nie mialam takich wyników.

Women właśnie sprawdzałam i jeste MILE zaskoczona :tak: teraz się nie dziwię dlaczego gin powiedział, że mam bardzo duże dzieci jak na bliźniaki :-)
kurde od samego rana czekam na kuriera, który miał dzisiaj przywieźć wózek i jeszcze go nie ma :wściekła/y:

co tak malo piszecie??

kajunia
jak wozek dotrze to npewno poprawi ci sie humorek;-);-) Ja juz tez sie zdecydowalam, w koncu...ale maz przywiezie go dopiero jak juz urodze.

A ja mam ochote na knedle ze sliwkami, chyba jutro na obiadek zrobie:tak:

sliczna pogoda to na podworku z Mili siedzimy a nie w domku :-)
pewnie wy tez

obiadek zrobiłam juz rano...dzis zupa krem kalafiorowa
mezulo wlasnie wcina
ciekawe czy mu smakuje hihiii bo ja ostatnio sol oszczedzam ze wzgledu na moje obrzeki :-p

a ja wcinam lody!!!!! mniammmmmmmm

Lilka
mamm sliwki u sasiada;-);-)
Tu tez nie maja twarogu, jest taki jakdyby zmielony pseudotwarog;-) Zawsze mozna samemu zrobic, ale ja jeszcze nie probowalam;-)
Za to pamietam , ze w Norwegii probowlismy kupic kiszona kapuste na swieta i kupilismy kapuste w takim woreczku. Woreczek sie wrzuca do wody goracej i ta kapustka jest pycha, ale nie kiszona;-)

reklama
Dzień dobry,

Kajunia gratuluję dużych chłopców!!! ;-)

Zdjęcia Nadii są słodziutkie.

Jeśli chodzi o obiadek to ja dziś zrobiłam chłodnik- idealny na taką pogodę jak dziś, leje się ze mnie :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry