misis188
Fanka BB :)
Pewno większość tych ogłoszeń jest tego typu niestetyNiby jak...ci co nie chcą robią casting? A może licytację?
Czy to nie stwarza możliwości handlu dziećmi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewno większość tych ogłoszeń jest tego typu niestetyNiby jak...ci co nie chcą robią casting? A może licytację?
Czy to nie stwarza możliwości handlu dziećmi?
Bądź świadoma tego ze badanie pgs jest po to zeby zaoszczędzić nie zagnieżdżenie sie zarodka i stresu. Ja byłam przekonana ze wykrywa ze dziecko będzie chore a to gowno prawda.A robiłaś? Ja czekam na jutro na info ile mam blistek i wysyłam. ale nie podejdę do transferu z chorym.
Ja liczę na to ze bede mogła wszcEpic te zarodki dla swojego sumienia. Prawdopodobnie w 99% nie dojdzie do implementacji a jeśli tak to mam szanse na zdrowe dziecko jak przy normalnej ciąży.Nie. U mnie był taki zarodek zniszczony. Zresztą jeśli dobrze pamiętam do wyboru w dokumentacji było zniszczenie lub oddanie do badań.
[emoji127] 28.10.2017
Mam wielką nadzieję bo zaczynam się stresować . . Wszystko mnie boli i to mnie jeszcze bardziej drażniZylwia czuje ze to jest dobry oznak...ja też niby miała troszkę wody z luteina ... kochana będzie dobrze. .
Na moj "chlopski" rozum to leki jak acard znowu moga powodowac krwiaki bo ci rozrzedzaja krew a kropki jak sie wgryzaja to moga uszkodzic naczynka krwionosne i jak masz obnizona krzepliwosc przez rozrzedzenie, to ta saczaca sie krew moze zmienic sie w skrzep... ale to takie moje wywodyRelanium jest silnym lekiem psychotropowym i można z nim przesadzić... a HDCz ( acard w dawce 75) nie powinna zaszkodzić, chyba ,ze któraś ma chorobę Willebranda. Oczywiście jest to moje zdanie wyciągnięte na podstawie tego czego sie doczytałam [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mnie tam nie uzaleznil. W pare dni raczej sie nie da, zreszta z mysla o zdrowym dziecku nikt sie nie bedzie uzaleznialOk dziękuję.To na te nospe chyba się zdecyduje.Po relanium już nie będę biegać po receptę. Mój doktorek jest anty nastawiony do tych leków.Mówi,że są niewskazane w I trymestrze ciąży,a relanium kumuluje się w organiźmie i uzależnia.
No to ja z kosiarka wjechalam rano przed transferem i do zera hahaTak bylo tez cos zeby nie.myc zębów :-)) to bym wg mnie hit,a nogi ogolilam wieczorem mialam nie.kusic losu i w dniu crio nie goloc ale niestety nie pomoglo![]()
Bedac w ciazy pytalam sie dunskiego lekarza czy maja jakis zamiennik nospy i tutaj tego sie nie stosuje. sprawdzil sklad i powiedzial mi, ze nie rekomenduje tego leku i mam go nie brac. Magnez ewentualnie ale to tez najpierw badanie kazal zrobic. W rezultacie nie bralam niczego. Mam nospe kupiona w PL ale chyba nie bede jej brac tez przy tym crio. Jakos boje sie lekow.Co do bezzapachowych kosmetyków nawet o tym nie wiedziałam i nic takiego nie stosowalam. Co do relanium moja lekarka twierdzi że w ciąży coś się wytwarza w organizmie co nie pozwala od niczego się uzależnić nie wiem czy to prawda[emoji6] ale ja stronię od leków typu nospa i relanium dużo okropnych rzeczy słyszałam o skutkach ich stosowania. Oczywiście jak mus to mus sama jakiś czas stosowalam ale bez potrzeby nie widzę sensu dziecka narażać. Ale wiem wiem każdy ma inne zdanie...
---23tc---