LilithGoth32
Fanka BB :)
Jest taka możliwość ale ja przeszłam na luty późniejhey lilith ... chyba przez chwile byłyśmy razem na marcówkach
kciuki za dzisiejsze wizyty
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest taka możliwość ale ja przeszłam na luty późniejhey lilith ... chyba przez chwile byłyśmy razem na marcówkach
kciuki za dzisiejsze wizyty
Pati napisz do mnie priva!)Jak wejść na grupę?
Ojjj kuruj sie!Mnie po przytulankach nic nie boli, to chyba indywidualna sprawa, ale lepiej powiem o tym lekarzowi
U mnie dzisiaj masakra.. zostalam juz w domu bo rozłożyło mnie przeziebienie na amenlese pod kocem i probuje doprowadzić sie do w miare normalnego stanu. Jak do jutra sie nie polepszy, to ide do lekarza. Lepiej niech mnie oslucha, bo kaszel jak u gruźlika
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam - czeka Cie noelada wyzwanieWitam się i ja... Według moich obliczeń będę miała kolejne maleństwo 17 maja.
Napisz Ty proszę, gdyż mi ciągle wyskakuje jakiś błąd....Pati napisz do mnie priva!)
Ojjj kuruj sie!
Witam - czeka Cie noelada wyzwaniea starszaki w jakim wieki?
Po nospie i odpoczynku bol przeszedł.. Ale juz zaznaczylam mężowi ze naweta soe do mnie nie zbliżać![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wolałabyś przytulać się cały czas do kibla? to jest Twój wyznacznik tego , czy wszystko ok?Ja bym wolala zeby wrocily wiedzialabym ze jest ok a tak to sie martwie
Po zeszlej ciazy boje sie nawet tuz po wyjsciu z gabinetu niestety..Wolałabyś przytulać się cały czas do kibla? to jest Twój wyznacznik tego , czy wszystko ok?Powinnaś się cieszyć, że masz chwilę oddechu [emoji14] a jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości , to idź do gina i sprawdź to
![]()
Ja też mam ciągle stresa, mimo iż to moja pierwsza ciążaPo zeszlej ciazy boje sie nawet tuz po wyjsciu z gabinetu niestety..
Chyba bym musiala 24h na dobe miec robione usg..