reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dżoasia dziś się dowiaduję co u Ciebie.Tak mi przykro.Skąd Ty czerpiesz siłę na żarty jeszcze?Jestem pełna podziwu dla Twojej siły i optymizmu i wiary,że lepsze jeszcze nastąpi.
użalanie się nad sobą nie pomaga... przychodzą gorsze chwile i lubie sobie popłakać ale poza tym trzeba się jakoś trzymać...

Słyszałam,znajomej pomógł jednak u nich nie bylo chyba wiekszych problemow czy zaleceń do in vitro. W sensie troche ją poprawil hormonalnie,ustawil jej cykl i mówił koedy sie kochac... mialam sie wybrac do niego,ale po wynikach m doszlam do wniosku ze to bez sensu
Jeśli mogę wiedzieć to co jest nie tak z Twoim M ? Mój ma azoospermie a przy biopsji wyszło ze morfologia ok tylko brak ruchu postępowego ... Już niedługo okaże się czy 3 miesiące suplementacji + plastry chłodzące przyniosły zamierzony efekt

20% tylko ?? Ale to przez te obciążenia chorobowe czy jak ?
U mnie mówili w klinice że 90 % będzie ok .. Mam taka nadzieję !!

Z zamrożonych metodą witryfikacji komórek jajowych kobiet przed 30-tym rokiem życia, prawie 20 proc.,po rozmrożeniu, zapłodni się. W przypadku starszych jajeczek szanse na to, że powstanie z nich zarodek, spadają do 10 proc. Roger Lobo, prezydent ASRM (American Society for Reproductive Medicine)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry