reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia super, oby tak dalej - grono ciężarowek nam się powiększyło :)@dżoł @pixi.nova i zaraz @roxie123 dołączy,no naprawdę budujące sa takie wiadomości
@bertha kurcze byłam w czwartek w APC minełysmy sie o jeden dzień,fajnie ze jestes zadowolona z wizyty u docenta
Ja mam takie odczyny po wczorajszym szczepieniu ze szok i palą takie gorące te miejsca:shocked2:
@marzycielka81 przytulam nie poddawaj się...wiem ze czasami mamy juz dość ale twarde z nas babki
@burczuś ja tez mam takie miesiaczki 2-3dni duuuzo a potem 2-3dni skapo
@Porzeczka1234 ja ściagalam takim aspiratorem Frida do nosa super sprawa, balam sie tym do odkurzacza
@kas90 nie martw sie malas sciagnie z ciebie co bedzie potrzebowac, poradzi so ie :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
@Marsha ja wpycham wskazujacym na maxa jak moge, po czym wyciagam caly bialy palec, sorki za opis ale mam wrazenie ze cala tabletke mam spowrotem na palcu [emoji20]
@porzeczka gdzie te batoniki mozna kupic ? [emoji7][emoji7][emoji7]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Ale produkcja nie ogarne z odpisywaniem ale przeczytałam :)
@bertha super ,że jesteś zadowolona z wizyty :) teraz do działania :)
@burczuś ja miałam jeden taki cykl 3 dni okresu później nic praktycznie co ja mam po 7 dni , zaburzenie cyklu może być takie normalne , nie ma się co stresować :)
@Funia90 o szkoła rodzenia super :) :) :)
@mfifi04 o witaj na tym wątku :) tutaj dziewczyny mają super wiedzę...nie załamuj się :*
@mała79 oby oby...dziękuję za wsparcie :*
A ja zrobiłam zastrzyk dzisiaj...i co ? i coś mi nie poszło :p zadźgałam się znowu ... macałam i myślałam ,ze zrosta nie ma a był więc przesunełam igłę i chyba w jakąs żyłkę wbiłam bo gulke taką siną sobie zrobiłam eh...sierotka ze mnie no ;/ a wystraszyłam się jak nie wiem bo zanim się wchłonęło to nie ładne było ;/ ale no dla fasolki wszystko ! ja trzymam w szafce w pokoju zastrzyki to normalne że są takie bąbelki ?
Jeden pokój mamy z głowy meble skręcone :) jestem wykończona a musze się spakowac na weekend :)

@mała79 to dobry znak kochana te odczyny mnie też tak paliły.

@dżoł one sa w auchan na sekcji serków polecam sa w bialej czekoladzie, toffi, pistacjowej i ciemnej mlecznej na pewno zdrowsze to niż normalny np mars.
Kochana też mam biały paluch tzn miałam bo część z lutki zostaje w środku i wypływa.

@mfifi04 córeczka ❤

@roxie123 pakuj się

@bertha dojechałaś martwię się odezwij się

@bertha sie chyba nie obrazi jak odpowiem za nią - bo nie wiem czy czyta - dojechała cała i zdrowa :)
@marshia ja myślę,że @bertha się obrazi...i za karę będziesz musiała jej postawić najlepszą kawę we Wro,) i ściągnąć też mnie na ta kawę;) za karę;p
A ktoraś pisała o wypasionej cukierni w Zakopcu? Ktora to? Przetestuję?

reklama
@burczuś my Cię tu chętnie ściągniemy na kawę :) Daj znac hak tylko będziesz sie wybierac. Ja mam "luźne" godziny pracy jak coś, wiec pora nie gra roli :) :)
O Zakopcu Funia pisała :)

Do góry