• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny nie nadrobie was niestety bo nie miałam czasu na neta...dzisiaj byłam u ginekologa wyszło mi że jestem w 5t6d ciąży termin na 17 maja oprócz tego wykryl też torbiela na jajniku mam nadzieję że bedzie wszystko ok

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak bije ale ciężko było znaleźdz dużo jest takich przepływów które na początku mogą wydać się sercem ale one mają około 80 uderzeń na minutę a serduszko dzidziusia ponad 120 conajmniej już jestem doświadczona w szukaniu bo w ostatniej ciąży naliczylam 3 serca aż mój mąż mówił że chyba coś źle tobie i trochę poczytałam i już wiem jak się to robi :happy:

reklama
Super cieszę się a masz jakieś dolegliwości ciążowe ?

Mdli mnie jak jasna cholera, jestem strasznie nerwowa, piersi rwą mnie dosłownie, ale też bardzo mocno brzuch mnie boli. Na kilka dni objawy jakby ustąpiły mi, ale teraz wróciły z podwojoną siła, a ten ból tak naprawdę wiązałam z samoporonieniem, bo przez ostatnie dni wyłam z bólu i ruszyć się nie mogłam, raz też chlupnęła krew. Ale widać, że los jest przewrotny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry