reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł przykro mi [emoji30] do Paśnika nie ma dużych kolejek, bo tak ba prawdę idziesz tylko raz na wizytę a potem tylko szczepienia juz bez wizyt, a kontaktujesz się z nim mailowo lub telefonicznie, dlatego nie ma kolejek. Jeslu będziesz robić allo MLR to radzę z testem LCT, bo one współgrają tzn. w razie niskiego mlr będziesz od razu wiedzieć czy masz dodatkowo ujemny czy dodatni test, a to wyjaśni czy Tż może być dawcą czy nie. Trzymam kciuki

@edloteh widzę, że masz sporą wiedzę Kochana [emoji16] pracujesz w tej dziedzinie czy przez te lata starań zdobyłaś taką wiedzę?

@bertha zajadę po pracy może u mnie będą [emoji8]

@nafoczka (cały czas słownik zmienia mi na "naficzka" [emoji23] ) buziak dla Ciebie [emoji8]

@magda1208 no to teraz w ciągu dwóch miesięcy czekamy na Twoją ciążę [emoji110]

Dziewczyny, a czy któraś z Was orientuje się czym objawia się zablokowana przysadka mózgowa i jak się ją wtedy leczy?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Czarna mala - w jakim sensie zablokowana przysadka? Ja mialam guza przysadku, zaszlam w ciaze i donosilam

reklama
@dżoł jest nadzieja. A co tam upuść jeszcze trochę krwi dzisiaj i weź wynik na cito

@roxie123 kup sobie kup coś na to swedzenie bo jednak byłam w jakuzzi a ciepła woda plus bakterie mażesz coś złapać ja unikałam takich miejsc podczas starań. Jak zrobiłam badania na zwierzątka, cytomegalię i chlamydie to wogóle do wody nie wchodziłam.

@agatush wiesz ..ja ta od "daj fotkę " więc pochwal się malutką może się @magda1208 po drożności od razu zapatrzy ;)
Foto wrzuciłam na zamknięty :-) z dedykacją dla cioc :-)
@dżoł ja też bym szła sprawdzić koniecznie
@agatush czekamy na fotki niuni :*

W sumie jest wiele zaleceń: w przypadku nieregularnych cyklu, zaburzeniami po stronie nadnerczy albo w przypadku niepłodności etc. Z niego powstaje tzw. hormon stresu czyli kortyzol... o którym pisałam wcześniej
No to może być to :) muszę się zagłębić, póki co jadę szukać pudełek do Biedry ;)

@dżoł ja bym nie badała bety bo to nic nie zmieni. Jaki by wynik nie wyszedl to co Ci to da? Nie odstawiaj leków poczekaj parę dni może będzie dobrze.
U Maliny szczepienia od dawcy w tej samej cenie co od męża.

Ja bym nie wytrzymała i poleciała zrobić bete raz jeszcze ale dżoł zrobisz jak uważasz. Może akurat jesteś mniejszą desperatką czy nie w gorącej wodzie kompana zwał jak zwał :D

@dżoł ja bym nie badała bety bo to nic nie zmieni. Jaki by wynik nie wyszedl to co Ci to da? Nie odstawiaj leków poczekaj parę dni może będzie dobrze.
U Maliny szczepienia od dawcy w tej samej cenie co od męża.
@iveo z ciekawości zapytam czyli ile kosztują?

No nie druga ciężarna dziś na mnie wpadła..uparły się na mnie :(

@bertha byłam w 3 Biedrach, w dwóch nie mieli w ogóle, a w jednej mieli ten co masz i jakiś jeszcze jeden wzór z kruszydłem czy czymś tam [emoji23]

@bea25ta jestem zabezpieczona fest po konsultacji z lekarzem , patrz jaki asortyment mam od M :D a w szafce jeszcze provag i trivagin :D x1505921888-aaaaaa.jpeg.pagespeed.ic.eQ1fWmZ4gE.jpg bobo test mi nawet kupił hahah

@dżoł ja bym robiła...chociażby po to żeby się uświadomić że lab zrobił błąd i ile faktycznie ta beta ma

Załączniki

• x1505921888-aaaaaa.jpeg.pagespeed.ic.eQ1fWmZ4gE.jpg
    x1505921888-aaaaaa.jpeg.pagespeed.ic.eQ1fWmZ4gE.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry