reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

U mnie stymulacja i transfer w jednym cyklu odpadają - hiperka. U lekarza jeszcze nie byłam - czekam na wyniki ze szpitala, ale chyba na piątek się umówię bo beta już 0,2 a @ nie ma. Przed szpitalem mi mówiła że transfer za 3 cykle, ale stymulację możemy robić wcześniej. Tylko nie wiem czy ten cykl od szpitala to już jest pierwszy, czy ten po @ będzie pietwszy.
Tu juz nie pomoge ale za to jak sie czegos dowiesz to chetnie poczytam co ci lekarz powiedzial :) zastanawiam sie, czy nie umowic sie do mojej poprzedniej gin, ona byla chyba najbardziej rzeczowa lekarka z tych wszystkich capow na jakich trafiam. Moze tez bym sobie zrobila histero przed kolejnym podejsciem, po pierwsze ze wzgl na to poronienie a po drugie zeby spr czy mi polip nie probuje odrosnac i wgl zeby miec pewnosc ze jesy ok... tylko znowu to 2tys... :( kurde z tym hajsem... czlowiek robi caly miediac po czym wydaje cala wyplate w kilka minut...

reklama
Matko cały dzień mnie tu nie było A Wy drukujecie jak szalone :) A więc tak .. 25.10 wizyta w nowej klinice i zaczynamy od początku:) JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ:)
To super, prawie miesiac przerwy po stymulacji ci sie przyda i od razu pojedziecie z koksem:) no to zbieramy sily na koncowe roku...

Tu juz nie pomoge ale za to jak sie czegos dowiesz to chetnie poczytam co ci lekarz powiedzial :) zastanawiam sie, czy nie umowic sie do mojej poprzedniej gin, ona byla chyba najbardziej rzeczowa lekarka z tych wszystkich capow na jakich trafiam. Moze tez bym sobie zrobila histero przed kolejnym podejsciem, po pierwsze ze wzgl na to poronienie a po drugie zeby spr czy mi polip nie probuje odrosnac i wgl zeby miec pewnosc ze jesy ok... tylko znowu to 2tys... :( kurde z tym hajsem... czlowiek robi caly miediac po czym wydaje cala wyplate w kilka minut...

Ja histero robie w szpitalu na nfz. Dzwonię w pierwszy dzień @ i się umawiam w tym samym cyklu. Wiadomo, nie trwa to 2h jak w klinice tylko cały dzień, a ostatnio nawet kiblowałam 2 dni bo anestezjog nie wyrabiał, ale 2 klocki w kieszeni :)
Jak coś będę wiedzieć to oczywiście dam znać :)

reklama
Do góry