jeżeli będzie mi dane to oczywiście że takDziewczyny wiem że to jeszcze za wcześnie ale zapytam jednakczy zamierzacie karmić piersia swoje maluszki ?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jeżeli będzie mi dane to oczywiście że takDziewczyny wiem że to jeszcze za wcześnie ale zapytam jednakczy zamierzacie karmić piersia swoje maluszki ?
![]()
Dziewczyny wiem że to jeszcze za wcześnie ale zapytam jednakczy zamierzacie karmić piersia swoje maluszki ?
![]()
Ja bym chciala ale los bywa przewrotny.. Z synkiem tez chcialam ale nie wyszlo.. Po cc i bez dziecka bylo ciezko i sciaganie recznym laktatorem tez nie wyszloDziewczyny wiem że to jeszcze za wcześnie ale zapytam jednakczy zamierzacie karmić piersia swoje maluszki ?
![]()
Kontrowersyjny temat na dopiero pierwszy trymestr hehe "fight"Dziewczyny wiem że to jeszcze za wcześnie ale zapytam jednakczy zamierzacie karmić piersia swoje maluszki ?
![]()

No właśnie to prywatna wizyta, na fundusz mam dopiero 16.10Witaj kochana [emoji8] nareszcie jesteś w dobrym miejscu hihi [emoji16]
Witaj w klubie ! [emoji6] u mnie zero mdłości i też się zaczęłam martwić.. ale z drugiej strony moze jesteśmy po prostu szczęściarami? [emoji6] fajnie ze masz tak szybo wizytę.. ja dopiero 17.10 [emoji15] ale chyba pójdę sobie prywatnie na usg [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom