reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wam też się uda szybciej niż myślisz :) a w jakim wieku masz dziecko? Chłopczyk czy dziewuszka? Ja mam dziesięcioletnią córkę :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Haha ale przesady:) Padlam z tego ze nie mozna glaskac zwierzat futerkowych bo dziecko urodzi sie z sierscia lub ze gdy matka myje naczynia i obleje sie woda to dziecko bedzie alkoholikiem. Ja niewiem kto to wymysla haha.

Haha ale przesady:) Padlam z tego ze nie mozna glaskac zwierzat futerkowych bo dziecko urodzi sie z sierscia lub ze gdy matka myje naczynia i obleje sie woda to dziecko bedzie alkoholikiem. Ja niewiem kto to wymysla haha.
Hahah no ja mialam 3 koty a córka urodziła się z bujną czupryną :) a że tego dnia była jedyną dziewuszką urodzoną to wszystkie położne zachwycały się włoskami,wg nich włoski długie jak u kilkumiesięcznego maluszka :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hahah no ja mialam 3 koty a córka urodziła się z bujną czupryną :) a że tego dnia była jedyną dziewuszką urodzoną to wszystkie położne zachwycały się włoskami,wg nich włoski długie jak u kilkumiesięcznego maluszka :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No to pewnie Ciebie sie tyczyl przesad z zgaga w ciazy sroko corcia miala bujna czuprynke:) A skad jestes? Bo ja z Rybnika.

Oby;) Ja mam synka 5 latka ktory juz od roku marudzi ze chce rodzenstwo:p A Twoja corka chce?
Oj bardzo. Ciągle się dopytuje kiedy,cytuję "zrobicie to dziecko w końcu bo chcę się koleżankom pochwalić" :) różnica wieku może będzie kosmiczna bo conajmniej 11 lat jakbym urodzila w przyszlym roku, ale tez sa dobre strony tego, przynajmniej będzie bardziej świadoma i pomocna niż maluch który bardziej by się bawił :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A co do zgagi to vył chyba jedyny ciążowy objaw jaki mnie czasami nawiedzal. Zero nudności wymiotów bóli głowy plamień itp itd. Mam cichą nadzieję że w drugiej ciąży będzie podobnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam Nowa koleżankę:)

Elodia co do pracy..wiem ze wyczerpujacy wysilek nie jest wskazanyl choc ćwiczenia z zachowanirm górnej granicy tetna 140 dla osob juz upraeiajacych sport tym bardziej sa pomocne ..bedziesz musiała ocenić sama jak się czujesz i czy moglabys pracowac lzej bo praca fizyczna..8h plus dzwigNie do tego co innego..mozna wiele ale w granicach normy.. I pisze o zdrowo przebiega jcej ciazy..a o tym dowiadujemy sie jak juz w niej jestesmy
Ja mimo ze moglam w sklepie stac badz siedziec( dzwigalam skrzynki z piwami jak jeszcze.nie wiedzialam zenjestem w ciazy) to i tak dostawalam strasznych boli i plamoen brunatnonczerwonych..4 moesoac i l4 . szpital .unormowane i przelezalam czy siedzialam w domu caly ten 4 i 5 miesoac a potem bylo ok
Z corka bez atrakcji oprocz skurczy rzepowoadajacych od 6 miesiąca
To zależy

Ja zrobie test w nd. Albo pn jak @ wciaz nie bedzie

Tylko kluje mnie raz w lewej raz z prawej

reklama
Do góry