reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w piękny sobotni poranek!

Zaraz wybywam do mamy bo przyjechała moja siostra z córką. Nie widzimy się za często bo mieszkają w innym mieście i cieszę się bardzo, że dziś sobie posiedzimy i poplotkujemy :tak:

sikoreczka dzieciaczki sama słodycz :tak:

Cloe oj to Julka dała Ci popalić :baffled: Trzymaj się kochana :tak:

Życzę miłego dzionka!

reklama
Witajcie po długiej przerwie :tak::-)
Wracam do sprawy z siostra i oczywiście nie miałam okazji z nia rozmawiac:wściekła/y: a zalezało mi na rozmowie w cztery oczy :tak:Napewno zdzarzy sie okazja zeby z nia pogadać ;-)
Musze sie pochwalic ze Julia juzx 3 nocke wstała z suchym pampersem :szok:Juz jej nie zakładam pieluchy w dzien bo slicznie woła i jestem z niej naprawde dumna ze tak szybko załapała ale na wszelki wypadek na noc jej zakładam i dzis w nocy strasznie sie wierciła nie spała spokojnie wiec postanowiłam ja posadzic na nocnik nic do niej nie mówiąc zeby ja nie obudzic tylko szeptem zeby zrobiła siku i po zrobieniu załozyłam jej pampers i położyłam spać i odziwo mała zapadła w sopkojny sen :szok::-)
Dzisiaj moja siostra zabiera mała do cyrku :tak::szok:Moze i ona sie juz zmieniła ale przepuszczam ze moja mama z nia rozmawiała :tak:
Juz byłam w sklepie zrobiłam zakupy teraz czeka mnie sprzatanie :wściekła/y::-(
A co do zrobienia jej posiewu moczu to musze czekać do poniedziałku bo laboratorium jest nieczynne i nie wiem z jakiego powodu ale poniedziałek juz oddam i bede czekac z niecierpliwościa na wyniki :tak:

Hej Dziewczyny

wlasnie dorwalam sie do netu na osrodku i nie podarowalam sobie do was nie zajrzec:zawstydzona/y::crazy::-D u nas jest swietnie pogoda narazie byla super oprocz wczorajszego i dzisiejszego dnia bo cos sie zepsulo:angry:
ale mam nadzieje ze szybko sie poprawi.

Mam straszne zaleglosci wiec nawet teraz nie probuje czytac bo to 55 stron:szok: za tydzien nieobecnosci:szok: duzo.......

no nic lece do mojego M bo powie mi ze zamiast z nim spedzac wakacje to ("jak zwykle") na BB siedze:-p:-D

pozdrwaim was goraco i mocno caluje papa

Cześc dziewczyny, ja dzis troche pozniej i tylko na chwile bo zaraz przyjezdza do mnie brat z zona i synkiem ( michas ma 2 latka) wiec nie bede znowu miala czasu:sorry2:. Chcialam sie tylko przywitac i zyczyc wam udanego weekendu:tak::tak:

Dawna cloe to chyba nie na moje nerwy taki blog:zawstydzona/y::no:

Sikoreczka dzieciaczki cudowne:tak:

Agatka BB wracaj do meza i milego wypoczynku:tak::-)

Jusia brawo dla JULCI:tak::tak::tak:

Dobra uciekam bo ziemniaki prawie gotowe do zobaczenia jutro papa:-)

No ja mam ciasto już prawie gotowe! Na obiad wymyslili pizze mrożoną więc mam z głowy. Muszę jeszcze posprzątac ale poczekam na M bo maluchy nie mają zamiaru spokojnie posiedziec. :baffled:My też zyczymy miłego week endu!!!!!:-D

sikoreczka79 zaraziłaś mnie tym ciastem i tez upiekłam :tak:;-):-)
Mała spi ja juz mam posprzatane i obiad juz prawie gotowy :happy2:M poszedł odwiedzic kumpli z starej roboty bo oni maja festyn no i ciekawe kiedy przyjdzie :eek:Potem wybieram sie z mała na plac zabaw no i oczywiście mala idzie do cyrku ja tez chciałam sie wybrac ale bilet dla dorosłych kosztuje 35 zł :szok:

Hellołlll,,,dzien dobry..
U mnie dzisiaj poggoda juz gorsza,pochmurno,ale ciepło i nie pada...ale gdzie te lato...not rudno,hehe
M pojechał na miasto na chwilke i sprawdzic czy enta ma na kompiku swoim,,a nasz cosik kaput robi,,ale jeszcze ciagnie an szczescie,,ale jak m wyjedzie i on padnei not o ja chyba sie zastrzelee,,,kurcze no z kompemm..moze M cosik wykombinuje...
Acha mój M jedzie w pon,,jeden dzien d luzej ma w domku,,,super,,,a do was od pon zawitam...

Dzień dobry!

Miłego weekendu wszystkim życzę!

Ewcia - fajnie, że będzie Cię więcej :tak:
taaa bedzie do obrzydzenia hahhaa,ale od ponnnn

Sewa z tego co wiem to pieniazki na dzieci sa w UK calkiem niezle wiec do dziela:-D:-Di na Jedrka tez chyba dostaniecie tym bardziej jak w domu bedziesz siedziec.
Sewcia ja no tez slyszalam ze kasa wieksza,,wiec gromadke robta.haha

pozdroo,,ide rosolek dla Mata robic i odkurzyc,,a potem [pranie sprzatnac i do obiadku M sie bedize zabieral,,buziakii

Hej obiad się waży Julka baje ogląda iec aglądam tutaj. Jetem wykończona Po obiedzie opiekę nad małą przejmuje mąż a ja ide spać Należy mi się przynajmniej godzina:sick:
Sikoreczka ja to totalny antytalent komputerowy jestem nawet mam problem z wklejeniem zdjęc ale ty wydajesz sie mądrzejsza w te klocki więc gdybyś sie zaparła to pewnie wyszłoby małe cudo:tak:
Jusia może rozmowa z siostrą nie będzie potrzebna może siostra sama na pewne rzeczy wpadła no z niewilką pomocą mamy. Pochwal ja przy okazji że fajnie zrobiła zabierająć Julkę do cyrku , poczuje sie dowartościowana i będzie jej się chciało więcej dobrych uczynków robić:tak:
Agatka odpoczywaj kochana i ciesz sie morzem a jak wrócisz pewnie kolejna setka stron będzie czekała:-p:cool2:

reklama
Weekend się zaczął a tu taka cisza...

Ja dziś spałam do 9.30:szok:, ale zeby nie było tak cudownie, to Kuba obudził się o 6.30, bawił się poł godzinki u siebie w łóżeczku, potem pół u mnie a potem dałam mu butle i zasnął aż do 9.30... ale fajnie tak pospać...

Leika a Ty to chyba na bezsenność cierpisz...5.50 i już na BB:szok:

Agatka_BB fajnie że pogoda dopisuje, baw się dobrze...

Iwona.c a u Ciebie ostatnio sami goście... dajesz rade???

No to ja zmykam robić pokaz... tak sobie wymyśliłam... niedługo roczek Kuby i robie w Nero pokaz slaidów... zdjęcia z narodzin, potem po kilka z każdego miesiąca i zdjęcia z dziadkami.... fajnie się tak potem zdjęcia ogląda na kinie domowym, jeszcze podkłąd muzyczny... może robiłyście? polecam...

Do góry