sewa
mamuśka ;-)
Witam w piękny sobotni poranek!
Zaraz wybywam do mamy bo przyjechała moja siostra z córką. Nie widzimy się za często bo mieszkają w innym mieście i cieszę się bardzo, że dziś sobie posiedzimy i poplotkujemy
sikoreczka dzieciaczki sama słodycz
Cloe oj to Julka dała Ci popalić
Trzymaj się kochana 
Życzę miłego dzionka!
Zaraz wybywam do mamy bo przyjechała moja siostra z córką. Nie widzimy się za często bo mieszkają w innym mieście i cieszę się bardzo, że dziś sobie posiedzimy i poplotkujemy

sikoreczka dzieciaczki sama słodycz

Cloe oj to Julka dała Ci popalić
Trzymaj się kochana 
Życzę miłego dzionka!
a zalezało mi na rozmowie w cztery oczy
Juz jej nie zakładam pieluchy w dzien bo slicznie woła i jestem z niej naprawde dumna ze tak szybko załapała ale na wszelki wypadek na noc jej zakładam i dzis w nocy strasznie sie wierciła nie spała spokojnie wiec postanowiłam ja posadzic na nocnik nic do niej nie mówiąc zeby ja nie obudzic tylko szeptem zeby zrobiła siku i po zrobieniu załozyłam jej pampers i położyłam spać i odziwo mała zapadła w sopkojny sen 

u nas jest swietnie pogoda narazie byla super oprocz wczorajszego i dzisiejszego dnia bo cos sie zepsulo

. Chcialam sie tylko przywitac i zyczyc wam udanego weekendu
M poszedł odwiedzic kumpli z starej roboty bo oni maja festyn no i ciekawe kiedy przyjdzie
Potem wybieram sie z mała na plac zabaw no i oczywiście mala idzie do cyrku ja tez chciałam sie wybrac ale bilet dla dorosłych kosztuje 35 zł