reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nieeee, nie ma sie co spieszyć.... a tak naprawdę to sie boje [emoji28]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja się zawsze tych testów bardziej boję niż bety. Bo wiesz beta to albo jest,albo jej nie ma. A na teście to ja nigdy nie wiem na ile on jest wiarygodny... dlatego podziwiam jak ktoś ma odwagę robić testy kilka dni z rzędu, ja bym zeszła na zawał przy drugim :p

Ja się zawsze tych testów bardziej boję niż bety. Bo wiesz beta to albo jest,albo jej nie ma. A na teście to ja nigdy nie wiem na ile on jest wiarygodny... dlatego podziwiam jak ktoś ma odwagę robić testy kilka dni z rzędu, ja bym zeszła na zawał przy drugim :p
Ja już ich nie robię. Ostatnio pokazało jasna kreskę i dupaaa. Okres wstrzymał się do pobrania krwi. Nadzieja była ogromna,aż do rozczarowania
Zerooo testow

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny apropos witamin metylowanych itp bo ostatnio byl temat. Znalazłam takie coś na allegro i możecie popatrzyć na wszystkie przedmioty sprzedającego - mają dużo tych produktów swansona, o których też często piszecie. No i chyba rzede wszystkim jakoś tanio to wychodzi... Przynajmniej ten kwas foliowy (ja z solgara kuiłam 50 tabl za ponad 50 zł w dawce 0,4)
Link do: KWAS FOLIOWY 5-MTHF metylo FOLIAN 100kap Aliness

jesli o mnie chodzi to bardziej na tygodniu mi pasuje ,
Ja bym pociagiem musiala.dojechac, ale gdzies na sienkiewicza moznaby sie zobaczyc. I tym razem tez nie zartuje :) tak jak nie zartowalam z Toruniem! Teraz do srody jestem w wawie. W czwartek wracam wiec moze najbliższy piatek?? Albo jeszcze lepiej poniedzialek po weekendzie??? Ktos jeszcze jest z okolic Kielc i mogly/chcialby dojechac?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry