Elodia
Fanka BB :)
Haha moja córka według tego kalendarza powinna być chłopcemswego czasu ktoś mi mówił o chińskim kalendarzu płciu mnie się sprawdził
Link do: chiński kalendarz płci - Szukaj w Google:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha moja córka według tego kalendarza powinna być chłopcemswego czasu ktoś mi mówił o chińskim kalendarzu płciu mnie się sprawdził
Link do: chiński kalendarz płci - Szukaj w Google:
My tez od tego cyklu co dwa dniJest moja zgubapiwko było, nagana też, na babach nie był hehe. Ze zbliżenia nici, dobrze,że było już rano,a jutro przerwa. Bo nie wiem jak WY ale ja ten cykl planuje co dwa dni działać, bo wcześniej było albo za często albo za rzadko.
Gdzie pouciekałyście ,.. " Na wspólną " ? hehe
no to oby ta metoda poskutkowałaMy tez od tego cyklu co dwa dni
![]()
![]()
Spodziewana @ 10.10. Się okaże. Do 10.10 nie myśle o żadnej ciąży.no to oby ta metoda poskutkowałaTy pierwsza będziesz wiedzieć
![]()
Na 22:15. Dobra za pol godzinki na tramwaj wybywam.A na którą do pracy masz?