M@gda
Moderatorka
No ja jutro już 29tc. To źle, że z wami to dalej jestem ??Magda czy ja mylę osoby!!' czy ty wcześniej miałaś już pozytywny transfer?
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja jutro już 29tc. To źle, że z wami to dalej jestem ??Magda czy ja mylę osoby!!' czy ty wcześniej miałaś już pozytywny transfer?
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja trzymalam caly czas w lodowce z tego co pamietam a to bylo dawnoDziewczyny Puregon trzyma sie w lodowce dopoki nie zacznie sie go uzywac,tak? Bo jak jiz zaczne go uzywac i wloze do tego "pena" to juz moze byc w tempetarurze pokojowej,tak?
Jestem po wizycie,czekam na @ i dzialamy :-)
Zmieniony lek z menopuru na puregon no i plan działania. Teraz bedziemy miec IMSI z embioglue dodatkowo embrioscop + hodowla do 5 doby. Póki co nastawienie optymistyczne i oby tak zostalo :-) jezi chodzi o AH to dr powiedziala ze w 5 dobie to juz raczej nie robia.
No to mi pomogłaśJa trzymalam caly czas w lodowce z tego co pamietam a to bylo dawno![]()
Tak Kochana. W penie też w lodówce trzymałamNo to mi pomogłaś [emoji14] w tym "penie" później też? Właśnie nie wiem jak go przechowywać. No może ktoś się nade mną zlituje i w tej burzy politycznej ujrzy mój post i zaktualizuje nasze wiadomości![]()
Ja nawet po otwarciu trzymałam w lodówce. Wyciągałam tylko na jakieś 15 minut przed zastrzykiem, żeby się ogrzało i potem z powrotem do lodówki.No to mi pomogłaśw tym "penie" później też? Właśnie nie wiem jak go przechowywać. No może ktoś się nade mną zlituje i w tej burzy politycznej ujrzy mój post i zaktualizuje nasze wiadomości
![]()
A ja od razu z lodówki taki zimniutki zastrzyk serwowalam... HahahaJa nawet po otwarciu trzymałam w lodówce. Wyciągałam tylko na jakieś 15 minut przed zastrzykiem, żeby się ogrzało i potem z powrotem do lodówki.