M@gda
Moderatorka
Wszystkie to zostajemyTylko wtedy i tak sie nie poznamy... to ja juz chyba wolalabym tu zostac... mysle że wy tez zostaniecie ze mna :-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkie to zostajemyTylko wtedy i tak sie nie poznamy... to ja juz chyba wolalabym tu zostac... mysle że wy tez zostaniecie ze mna :-))
Okaze sie juz niedlugo. Ale trzymajcie dalej kciukasy. Dzieki wielkie dziewczyny za wszystkie kciukiTo t6ylko formalność chyba u Ciebie, ale kciuki trzymamy :-)
Trzymam kciuki!!!!Dziewczyny jade dzis udtalic plan, dawno mnie tam nie bylo (od czerwca) odezwe sie co i jak po wizycie...powodzenia dla reszty :-)
Ja na początku tez tak robiłam, ale potem wyczytałam, że lepiej go wyciągnąć wcześniej, żeby nie był taki gęsty.A ja od razu z lodówki taki zimniutki zastrzyk serwowalam... Hahaha
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
no to taka kompletna bzdure uslyszala moja siostra i dwie kolezanki , od trzech roznych lekarzy. nigdy zadnego nalogu nie mialam, ale widzialam co dzialo sie z nim po natychmiastowym odstawieniu alkoholu, ledwo go odratowali, widzialam co z moim tata sie dzialo jak rzucil palenie z dnia na dziem bo dowiedzial sie o raku. wiec nie wiem czy szoku dla ofganizmu nid ma, nie mowie o stopniowym z niejszaniu tylko o natychmiastowym rzuceniu, wie nie mow mmi ze organizm ktory jest przyzwyczajony do 2 paczek dziennie nagle gdy ich nie otrzymuje to nie ma szoku. cZniesli program invitro
Chcieli skazywac na wiezienir kobiety, ktore dokonuja aborcji (mysle, ze ten projekt jeszcse wroci)
Zmienili ustawe dotyczaca warunkow w jakich kobieta ma rodzic (przez lata walczono o nasze prawa, zebysmy mogly same decydowac co i jak ma przbiegac, a wg nowego zapisu calkowita kontrole ma lekarz)
To z takich pierwszych przychodzscych mi do glowy "dobrych zmian" uderzajacych w kobiety.
Nie wspomne o idiotycznej i bezpodstawnej reformie edukacji; ingerencji z TK, ograniczeniu wolnosci mediow (przez zakaz wstepu do sali sejmowej), podpprzadkowaniu sobie wymiaru sprawiedliwosci, etc.
Zapytalanym raczej: co dobrego ta "dobra zmiana" zrobila?!?
A co do palenia w ciazy to kompletna bzdura. Nie ma czegos takiego jak szok organzimu. Kazdy wypalony papieros szkodzi dziecku i to bardzo.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To nie Bóg decyduje o tym czy będę miała dzieci...według mnie. Ja pokladam wiarę w lekarzy i medycynę.To nie jest tak... równie dobrze można powiedzieć,że jak masz wypadek to Bóg tak chciał i niech Cię nie zabierajad o spzitala??
Nie, równiez Bóg dał wiedzę i możliwość lekarzom aby to in vitro stworzyli... "bądź wola Twoja"
Ja uważam,że po to nam Bóg dał mózg i jest na świecie dobro i zło aby każdy sam decydował... i to Bóg nas kiedyś z tego rozliczy, a nie ksiądz w trakcie spowiedzi. Skąd możesz wiedzieć,że Bóg chce abyś nie miała dzieci, czy Bóg sprawdza jak bardzo tego chcesz...? Nie wiesz tego, i doweisz się dopiero na samym końcu swojej drogi. Ja tak uważam.
Zobacz ile jest teraz złego również w kościele... czy Bóg chciał aby którykowleik z księży był pedofilem, krzywidził inne osoby? No raczje nie, a jednak się tak dzieje.
No to mnie uspokoiłyście :-)Wszystkie to zostajemyTam tylko się pooglądamy, żeby móc przypisać twarz do nicka. Zresztą żadna z nas nie ma czasu zeby obskakiwac i forum i fb i produkować milion wiadomości i tu i tu.
Dodałabym do tego przekupstwo 500+, obniżenie wieku emerytalnego (sorry dziewczyny, ale jak tak dalej pójdzie to na nasze emerytury nikt nie będzie pracował i zus sie posypie, albo i my dostaniemy 500, bo na tyle bedzie zus stac, z tym, że to 500 za 30 lat bedzie starczac na chleb i mleko). No chyba, że pójdzie za tym reforma szpital+ gdzie dalej będą obcinać subwencje na leki i leczenieZniesli program invitro
Chcieli skazywac na wiezienir kobiety, ktore dokonuja aborcji (mysle, ze ten projekt jeszcse wroci)
Zmienili ustawe dotyczaca warunkow w jakich kobieta ma rodzic (przez lata walczono o nasze prawa, zebysmy mogly same decydowac co i jak ma przbiegac, a wg nowego zapisu calkowita kontrole ma lekarz)
To z takich pierwszych przychodzscych mi do glowy "dobrych zmian" uderzajacych w kobiety.
Nie wspomne o idiotycznej i bezpodstawnej reformie edukacji; ingerencji z TK, ograniczeniu wolnosci mediow (przez zakaz wstepu do sali sejmowej), podpprzadkowaniu sobie wymiaru sprawiedliwosci, etc.
Zapytalanym raczej: co dobrego ta "dobra zmiana" zrobila?!?
A co do palenia w ciazy to kompletna bzdura. Nie ma czegos takiego jak szok organzimu. Kazdy wypalony papieros szkodzi dziecku i to bardzo.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom