reklama
A jej mąż przy tym był!? Bo jakoś nie nadążam..Kuzwa chyba oprocz meza @jasani to zaden z naszych nie byl przy tym - ciekawe co nam robili!!
Pewnie wsadzali nam ten zeszyt z wykresem.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
A jej mąż przy tym był!? Bo jakoś nie nadążam..
Pewnie wsadzali nam ten zeszyt z wykresem.
Uff...bo ja już miałam jakieś mroczne wizje...a to tylko zeszyt
Jak to tylko!? Aż zeszyt... Nie umniejsza jego roli...Uff...bo ja już miałam jakieś mroczne wizje...a to tylko zeszyt![]()
Jak to tylko!? Aż zeszyt... Nie umniejsza jego roli...
No chyba że to był zeszyt do religii to zwracam honor
Mruch
Fanka BB :)
Wow ile się tu dzieje!!
Kobity @Pixie_Dixie @hope322 gratuluję pięknych beti moooocno trzymam kciuki za przyrost!!
@dżoasia niesamowita historia czas pokaże co dalej!!z niecierpliwością czekam na wynik jutrzejszej bety
@Mruch a w którym InviMed jesteś??
InviMed Wrocław
Oczekiwanie2017
Mnie dziś mama na in vitro namawiała, no i namówiła . Nie chciałam jej mówić o naszych problemach bo chciałam ja chronić przed niepotrzebnym jej stresem. Powiedziała, że nie ma co czekać i jak nam jeszcze nie wyszło to powinniśmy zrobić in vitro.
Wsparcie w najbliższych jest bardzo ważne. Dobrze jeżeli mama czy przyjaciółka wiedza, popierają i mogą potem wysłuchać i przytulić.
Oczekiwanie2017
Mi kazala Pani doktor przyjechać między 7-9 dc. Czyli w poniedziałek mykam jako mój 9 dc. Od pierwszego dnia cyklu biorę 3x1 estrofem i 1 tabletke rano i pół w południe encortonu. Przed wizytą dwie godziny wcześniej pobranie krwi do badania CHYBA estriadolua u Ciebie jaka sytuacja?
Ja jestem umowiona na wizytę we wtorek czyli w 12dc. Estradiol też mam zbadać , ale zrobię to dzień wcześniej, bo wizytę mam o 8:00. Od 3dc biorę lek progynova (3 tabletki dziennie)- to coś podobnego do estrofemu. Encortonu nie mam bo na tą chwile wydaje się że nie jest u mnie potrzebny. No i witaminy, które dziewczyny zachwalaly - Ferti Formula Oil (ułatwiające zagniezdzenie zarodka). Może uda się w tym samym czasie transferowac i betowac
Oczekiwanie2017
Jestem po badaniu.
Mamy sie dobrze, obie. Rośniemy jak na drożdżach i chyba aż za dobrze. Jutro 29tc a Żywia waży 1,7kg... Pytałam jakiej wagi urodzeniowej mam się spodziewać więc lekarz powiedział, że jeśli dalej będzie przybierać w tym tempie to... 4,5Ale mam się nie przejmować, bo na razie jest ułozona główką w górę i jeśli szybko się nie przekręci to póxniej nie bedzie miała miejsca, więc raczej cc
No ogólnie to się trochę zestrachałam![]()
Najważniejsze, że wszystko jest dobrze. Duża dziewczynka to więcej obszaru do calowania
reklama
Podziel się: