reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jezu co chwilę patrzę na stronę z wynikami. Mam nadzieję że będą przed przyjazdem M. nie chcę żeby widział moje załamanie zresztą i tak mnie nie wesprze tylko się będzie wściekł że przecież wiedziałam że za pierwszym razem rzadko się udaje itd. Go zawsze mój płacz tylko bardziej denerwuje tak sam odreagowuje to wszystko. Jak będę miała wynik to mu napiszę żeby sobie do kolegów pojechał ale gdzieś żeby nie musieć na mnie w takim stanie patrzeć a ja sobie usiądę w kąciku i powyję :(
Moka wytrzymaj jeszcze troche, już niedługo :) Jestem z toba!!

Jezu co chwilę patrzę na stronę z wynikami. Mam nadzieję że będą przed przyjazdem M. nie chcę żeby widział moje załamanie zresztą i tak mnie nie wesprze tylko się będzie wściekł że przecież wiedziałam że za pierwszym razem rzadko się udaje itd. Go zawsze mój płacz tylko bardziej denerwuje tak sam odreagowuje to wszystko. Jak będę miała wynik to mu napiszę żeby sobie do kolegów pojechał ale gdzieś żeby nie musieć na mnie w takim stanie patrzeć a ja sobie usiądę w kąciku i powyję :(
Trzymam mocno kciuki.

Włącz pozytywne myślenie! Proszę!

Zadzwonili. Do dzisiaj przetrwały 4 . Inaczej 1 się nie zapłodniła, druga zaplodnila się zle, jakiś podział tripoidalny? Co znaczy, ze płód byłby genetycznie uszkodzony. Jutro o 11:20 transfer. Boże aż się poryczalam ze stresu.
Super wynik! Brawa dla kropków!

reklama
Dziewczyny wlasnie otrzymalam wynik progesteronu, wynosi 59. Do dobry wynik? Pielegniarka powiedziala mi, ze jak bedzie dobry to nie beda dzwonic i mam brac leki jak do tej pory. Nikt nie dzwonil jeszcze to chyba ok..

Do góry