Jotka_
Fanka BB :)
Ja wczoraj snilam o tym jak bardzo pikantnie serduskowalam z mężem. Szczerze to nie byl mi realnie potrzebny =D hahahahh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojj....tak mi przykro....a ta torbiem to bedziesz miec wycieta czy jakies leki ?Nie ma ciąży mam torbiel na jajniku dlatego niema okresu jakas masakra[emoji853][emoji853]
O rety, no ale to trze a sie teraz wyleczyć. Nie plakac i jak maz wroci to od nowa=)Nie ma ciąży mam torbiel na jajniku dlatego niema okresu jakas masakra[emoji853][emoji853]
A mnie oba jajniki dzisiaj bolą. Jprdl. Ja sie z moim M pikantnie poserduszkowałam zanim poszlam po nocce spać he heJa wczoraj snilam o tym jak bardzo pikantnie serduskowalam z mężem. Szczerze to nie byl mi realnie potrzebny =D hahahahh
A mnie oba jajniki dzisiaj bolą. Jprdl. Ja sie z moim M pikantnie poserduszkowałam zanim poszlam po nocce spać he he
Ja sobie tylko snilam bo wczoraj to przez ten mecz odpadlam jeszcze przed synem
![]()
![]()
Ojj....tak mi przykro....a ta torbiem to bedziesz miec wycieta czy jakies leki ?
![]()
![]()
Luteine dostalas????Mam leki na wywołanie miesiączki i tyle.