aniaAsia222
Fanka BB :)
Tak właśnie bioręKochana i encorton rano do 8-9 ze śniadaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak właśnie bioręKochana i encorton rano do 8-9 ze śniadaniem
Ja całą stymulacje robiłam sobie sama zastrzyki więc tego się nie bojęHej. Ja poprosilam pielegniarke zeby mi zrobila zaraz po transferze bo nie umiem sama a meza nie było.
Możesz zrobic przed albo po, najwazniejsze aby w ten sam dzien co transfer.
Twój komentarz najbardziej mnie uspokoił bo jezdzimy do tej samej kliniki więc na pewno tak samo przepisują lekiNie, ja tez go przyjmuje od dnia transferu czyli od wczoraj. Lekarz kazał mi robić wieczorem o jeden porze codziennie.![]()
Dr Paweł Radwan mi powiedział, wieczorem o tej samej porze. To się cieszę, ze Ciebie uspokoiłamTwój komentarz najbardziej mnie uspokoił bo jezdzimy do tej samej kliniki więc na pewno tak samo przepisują lekiJa na karcie też mam że w dniu transferu tylko właśnie nie pamiętam czy przed transferem czy po
![]()
Przyłączam się do życzeń i trzymam kciuki
Ja chodziłam do roboty normlanie tylko ze nie biegałam po sklepie nie przemeczełam się itd nie dzwigałam w domu tez nic ciezkiego bardziej prowadziłam oszczedny tryb zyciaPowiedzcie mi dziewczyny jak długo lezalyscie czy odpoczywalyscie po transferze? Nie wiem kompletnie jak mam się zachować żeby było dobrzeczy tylko leżeć czy obiad mogę zrobić. Czy się schylać czy nie. Jaka schiza.