• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny używacie już jakiegoś balsamu na rozstępy? Ja mam palmers ale też zapach zaczął mnie drażnić, chyba wolałabym coś o bardziej "balsamowym" zapachu. Palmers poleciła mi szwagierka, sama go używała i mówiła, że efekty są zadowalające.... Ale ten zapach. I mam jeszcze jedno pytanie - jak szybko rozpuszcza się luteina dopochwowa? Wiecie?

3jgxskjosc311c31.png

Dziewczyny używacie już jakiegoś balsamu na rozstępy? Ja mam palmers ale też zapach zaczął mnie drażnić, chyba wolałabym coś o bardziej "balsamowym" zapachu. Palmers poleciła mi szwagierka, sama go używała i mówiła, że efekty są zadowalające.... Ale ten zapach. I mam jeszcze jedno pytanie - jak szybko rozpuszcza się luteina dopochwowa? Wiecie?

3jgxskjosc311c31.png
Hej:) powiem Ci ze uzywalam duzo kremow zeby uniknac rozstępów... Ale mi nie pomogl zaden albo mam taka skore jaka mam... Rozstępy zostaly mi na pupie i piersiach na brzchu nie mam nic.. Musisz chyba wypróbować cos zeby podeszlo pod Ciebie..

Ja przy dwóch ciażach używalam bio oil w ilościach hurtowych tyle że ja smarowalam brzuch piersi cale nogi i plecy na dole i powiem wam że wyszedł mi jeden rozstep nad pepkiem ale miałam duży brzuch i w tym miejscu była tak naciągnięta skóra aż fioletowa myślę że trochę pomagają te balsamy moja mama nic nie używała i cały brzuch w rozstepach niektórzy maja też duża skłonność do rozstępów więc i balsamy nie pomogą mogą jedynie trochę wyjść mniejsze A teraz też już mam bio oil :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry