Agnieś191
Fanka BB :)
Wspaniale było usłyszeć serceTo musi być piękny widok zobaczyć jak bije takie malutkie serduszko gratuluję![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniale było usłyszeć serceTo musi być piękny widok zobaczyć jak bije takie malutkie serduszko gratuluję![]()
Myśl pozytywnie. To są jeszcze 2 dni!!!Środa coraz bliżej, a ja żadnych objawów nie mam po transferze tylko,że tak jak na okres.. Plecy bolą i wywalilo mnie....oj i znowu pewnie nici
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po transferze miałam tylko ból podbrzusza jak na miesiaczkę i czasem kolowanie w głowie i nie więcej a się udało.Kochana będzie dobrzeeŚroda coraz bliżej, a ja żadnych objawów nie mam po transferze tylko,że tak jak na okres.. Plecy bolą i wywalilo mnie....oj i znowu pewnie nici
Oj domyślam się... oddałabym wszystko za ten dźwięk.... Cudownie!Wspaniale było usłyszeć serceryczałam ze szczęścia
Spokojnie, na tym etapie to niestety jedne mają objawy,inne nie. Tylko test lub beta prawdę powiedzą :-)Środa coraz bliżej, a ja żadnych objawów nie mam po transferze tylko,że tak jak na okres.. Plecy bolą i wywalilo mnie....oj i znowu pewnie nici
Oj byla dobra jazdaTo ty fajna jazde musiałaś mieć po tej morfiniea to u Ciebie w klinice nie dają znieczulenia tak ? Tylko morfine czy od czego to zależy
Ja boję się że już sobie objawy uroilamJa po transferze miałam tylko ból podbrzusza jak na miesiaczkę i czasem kolowanie w głowie i nie więcej a się udało.Kochana będzie dobrzee![]()
Pierwszy raz w życiu jestem w ciąży to trochę panikuje![]()
Heh no niestety. Słaba ze mnie KurciaCiekawe co by sie stalo jakby polaczyc pregnyl z gonapeptylem
A tak serio to moze chociaz do punkcji nie bedziesz miala stresu o za wczesnie pekniete jajka
Czyli... witamy na nowej drodze staran... oby teraz sie udalo!
Wiekszy jest chyba stach o komorki a potem zarodki. W ogole cala procedura to jeden wielki stach czy sie uda. A jak sie uda to potem dochodzi strach o dziecko. Taki juz nasz los :/Aaaa to w takim wypadku to rozumiem ;-) Też się panicznie bałam... i w sumie to boje się znowu :-(