reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Środa coraz bliżej, a ja żadnych objawów nie mam po transferze tylko,że tak jak na okres.. Plecy bolą i wywalilo mnie....oj i znowu pewnie nici

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po transferze miałam tylko ból podbrzusza jak na miesiaczkę i czasem kolowanie w głowie i nie więcej a się udało.Kochana będzie dobrzee ;)

Środa coraz bliżej, a ja żadnych objawów nie mam po transferze tylko,że tak jak na okres.. Plecy bolą i wywalilo mnie....oj i znowu pewnie nici

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, na tym etapie to niestety jedne mają objawy,inne nie. Tylko test lub beta prawdę powiedzą :-)

To ty fajna jazde musiałaś mieć po tej morfinie :) a to u Ciebie w klinice nie dają znieczulenia tak ? Tylko morfine czy od czego to zależy
Oj byla dobra jazda :p Nie stosuja znieczulenia ogolnego bez potrzeby. Tak tu jest. Wlasnie balam sie tego zabiegu, bo czytalam, ze w PL znieczulenie ogolne sie stosuje. Okazalo sie, ze wcale nie bolalo a dodatkowo swietny humor mialam ;)

Ciekawe co by sie stalo jakby polaczyc pregnyl z gonapeptylem :)
A tak serio to moze chociaz do punkcji nie bedziesz miala stresu o za wczesnie pekniete jajka:)
Czyli... witamy na nowej drodze staran... oby teraz sie udalo!
Heh no niestety. Słaba ze mnie Kurcia ;) Jajka kijowe.

Zaczynam długi protokół od 1dc. Czyli za jakieś 2 tygodnie. Zapomniałam dzisiaj z tych emocji po zmarnowanym IUI zapytać jak to z płatnościami w Gyncentrum przy tym 2+1 wygląda. Najwyżej przedzwonię...

reklama
Do góry